چگونه آژانس املاک راه اندازی کنیم؟

آنچه در این مقاله می خوانید:

چگونه آژانس املاک راه اندازی کنیم؟ کسب و کار مشاور املاک یک شغل پر درآمد و پولساز می باشد که امروزه افراد زیادی را به سمت خود جذب نموده است. برخی از مشاوران املاک نیز با افزایش تجربه خود در آژانس های بزرگ، تصمیم به توسعه کسب و کار خود می گیرند.

در چنین شرایطی شما به عنوان یک مشاور املاک باید بدانید که تاسیس آژانس تنها به اجاره یک ملک تجاری ختم نمی شود. در واقع شما باید تمامی مراحل قانونی را طی کنید تا بتوانید آینده کاری خود را تضمین نمایید.

در ادامه با املاک داران همراه شوید تا بدانید چگونه می توانید کسب و کار خود را به عنوان مشاور املاک توسعه ببخشید.

چگونه آژانس املاک راه اندازی کنیم؟

راه اندازی آژانس املاک

در صورتی که تصمیم به راه اندازی آژانس املاک در شهر خود دارید، باید تمامی جوانب را بسنجید. مطمئن شوید که کسب و کار مشاوران املاک در شهر شما با رونق خوبی روبرو باشد. در برخی شهرهای کوچک، خبری از خرید و فروش مسکن نیست و امکان موفقیت شما در این صنعت چندان بالا نیست.

اما به طور مثال در شهرهای شمالی کشور، خرید و فروش ملک سیر صعودی دارد و فرصت خوبی برای راه اندازی بنگاه معاملات ملکی به شمار می رود. در ادامه به مراحل راه اندازی آژانس املاک اشاره می کنیم:

1.انتخاب مکان برای تاسیس آژانس املاک

همانطور که می دانید متراژ ملک انتخابی شما برای راه اندازی بنگاه املاک بسیار اهمیت دارد. چرا که کارشناسان اتحادیه به املاک کمتر از 12 متر مربع، مجوز کسب ارائه نمی کنند. سعی کنید مکانی را انتخاب کنید که دسترسی عموم به آن آسان باشد و به خیابان های اصلی شهر منتهی شود.

مطمئن شوید که محل مورد نظر شما اشباع نشده باشد و آژانس های املاک معدودی در آن مشغول به کار باشند. همچنین باید به طور کامل نسبت به محل انتخابی برای راه اندازی کسب و کار مشاور املاک شناخت داشته باشید.

راه اندازی دفتر مشاوره املاک

2.هویت بصری آژانس املاک

لازم است بدانید که دیگر روش های قدیمی برای طراحی دکور بنگاه معاملات ملکی جوابگو نیست. نباید تصور کنید با چند میز و صندلی و یک دفترچه تقویم میتوان آژانس املاک راه اندازی کرد. در واقع شما باید به دکوراسیون آژانس، رنگ های مورد استفاده در کارت ویزیت، طرح لوگوی برند خود توجه کنید.

اگر برای برند سازی هزینه کنید، میتوانید روی آینده کاری خود حساب باز کنید. سعی کنید لوگویی طراحی کنید که دارای مفهوم باشد و ذهن مخاطب را درگیر کند. حتی باید رنگ هایی که در طراحی دکوراسیون و یا لباس فرم کارمندان را با هدف و برند خود تطبیق دهید.

این یکی از راه های متمایز ساختن خود از سایر رقبا می باشد.

مراحل راه اندازی کسب و کار مشاوران املاک

3.اخذ پروانه تخصصی آژانس املاک

شما برای راه اندازی کسب و کار مشاور املاک، باید قبل از هر کاری به دنبال دریافت پروانه تخصصی آژانس املاک خود باشید. در واقع برای اخذ پروانه تخصصی باید به اتحادیه مشاوران املاک شهر خود مراجعه نموده و مدارک لازم را تهیه کنید.

باید نسخه اصل و همچنین کپی مدارک اعم از سند مالکیت و بنچاق تاریخ دار از دفترخانه برای مالک، اجاره نامه برای صاحبان سر قفلی، مبایعه نامه و کد رهگیری و هولوگرام 5 ساله با تاییدیه کد پستی، مدارک شناسایی شخصی، رضایت نامه شرکا با مدارک شناسایی آنها، رضایت نامه محضری موجر، استعلام از نیروی انتظامی جهت اثبات عدم سوء پیشینه، استعلام شهرداری و مدارک مباشرت را ارائه نمایید.

4.اخذ پروانه کسب

شما برای آغاز به کار به عنوان مشاور املاک نیاز دارید که تمامی مراحل قانونی را پشت سر بگذارید. به همین دلیل در همان ابتدای کار به دنبال دریافت پروانه کسب از اتحادیه صنفی باشید. با داشتن مجوز کسب به شما اجازه فعالیت در زمینه کاری خود داده می شود.

تنها در این صورت میتوانید از مزایای اتحادیه بهره مند شوید و اختلافات احتمالی در آینده را حل و فصل نمایید. بنابراین با در دست داشتن مدارکی اعم از سند، بنچاق، مبایعه نامه و اجاره نامه صاحب پرونده، مدارک شناسایی متقاضی، مدارک شناسایی شرکا، مدارک تحصیلی صاحب پرونده، کارت پایان خدمت یا معافیت صاحب پرونده به سامانه اتحادیه برای ثبت نام پروانه کسب مراجعه کنید.

 

5.بازاریابی

در حرفه مشاور املاک لازم است که تبلیغات صورت گیرد تا مردم با برند شما آشنا شوند. سعی کنید حتی برای انتخاب نام و تابلو سر در مغازه خود زمان کافی بگذارید و نامی مفهومی انتخاب کنید.

رنگ های استفاده شده در تابلو مغازه میتواند شما را در ذهن مخاطب ماندگار سازد. کارت ویزیت و طراحی لوگو را به افراد متخصص در این زمینه بسپارید.

لوگو باید به گونه ای معنی دار طراحی شود که مخاطب هر بار با دیدن آن به یاد شما و حرفه مشاور املاک بیفتد. حتی انتخاب شماره موبایلی که در کارت ویزیت استفاده می کنید، میتواند در برندسازی شما موثر باشد.  بازاریابی به روش های سنتی به تنهایی پاسخگو نخواهد بود و لازم است که روش های مدرن تبلیغاتی را نیز به کار ببندید.

در شبکه های اجتماعی فعالیت کنید و با مخاطبان در ارتباط باشید. همچنین لازم است سایت مشاور املاک راه اندازی کنید و برند سازی خود را در دنیای مجازی نیز توسعه بدهید.

 

جمع بندی

همانطور که گفتیم شما برای راه اندازی کسب و کار مشاور املاک نمیتوانید به چند میز و صندلی اکتفا کنید. در حقیقت لازم است که در کنار توجه به هویت بصری از جمله طراحی کارت ویزیت، لوگوی هدفمند، دکوراسیون آژانس به مراحل قانونی اهمیت دهید. در واقع با داشتن پروانه کسب میتوانید به اعتبار خود نزد مشتری بیافزایید.

اما اینجا تازه شروع کار شماست و لازم است صبور باشید و تجربه کسب کنید. هیچ مشاور املاک موفقی در طی مدت کوتاهی به اعتبار نرسیده است. در این مقاله به مراحل راه اندازی آژانس املاک و چگونگی توسعه کسب و کار مشاوران املاک اشاره کردیم.

مجموعه املاک داران خدمات متعددی از جمله مشاوره حقوقی املاک تلفنی، تهاتر ملک، خرید آپارتمان در اصفهان، سفارش خرید ملک در اصفهان، خرید زمین و خانه کلنگی در اصفهان، خرید ملک اصفهان، مشارکت در ساخت و اجاره روزانه باغ و ویلا در اصفهان و غیره را به شما عزیزان ارائه می کند.

در صورتی که می خواهید اطلاعات خود را در حوزه مشاوره املاک و موضوعات مرتبط گسترش دهید، به مجله املاک داران مراجعه نمایید.