میکروسمنت در سرویس بهداشتی

این روزها طرح های شیک و البته ساده در بین طراحان داخلی از محبوبیت بالایی برخوردار است. از این رو اگر متریال میکروسمنت در صنعت دکوراسیون داخلی به درستی به کار رود، می تواند جایگزین خوبی برای روش های سنتی باشد. در واقع به دلیل تنوع ظاهری این محصول در پروژه های ساخت وساز، بهترین گزینه برای جایگزین کردن دیوارپوش و کفپوش کاشی و سرامیک به شمار می رود. بنابراین چنانچه تصمیم دارید ظاهر سرویس بهداشتی خود را تغییر دهید، متریال میکروسمنت را انتخاب کنید. از این طریق دکوراسیون حمام و دستشویی را طبق مد روز تزئین خواهید کرد. در ادامه مجله املاک داران همراه باشید تا چگونگی اجرای میکروسمنت در سرویس بهداشتی منزل یا محیط اداری و تجاری را برای شما شرح دهیم:

میکروسمنت چیست؟

میکروسمنت یک لایه سیمانی است که می تواند به صورت نازک (2-3 میلی متر) روی طیف وسیعی از سطوح مختلف از جمله چوب و کاشی اعمال شود. این محصول گزینه ای ایده ال برای حمام و آشپزخانه به شمار می رود. چرا که درزها را می پوشاند و سطحی عبدون لک و یکدست ایجاد می کند. از آن جایی که میکروسمنت باعث سر خوردن نمی شود و اجرای آن نیاز به قالب ندارد، انتخاب مناسبی برای کف فضای داخلی و خارجی ساختمان است.

متریال میکروسمنت در مکان های تجاری و یا مسکونی، موارد مصرف متعددی دارد. این ماده را می توان در سطوح داخلی و خارجی مثل آشپزخانه، نمای بیرونی و یا سرویس حمام استفاده کرد. زیرا یک پوشش بدون درز، با دوام و امروزی ارائه می کند.

میکروسمنت

میکروسمنت در سرویس بهداشتی و ویژگی های آن

از آن جایی که سرویس بهداشتی یکی از مکان هایی است که آب زیادی در آن مصرف می شود، مهندسان برای عایق ساختن آن در تلاش هستند. مواد میکروسمنت از جمله مواردی است که به منظور پر کردن درز ها ابداع شد. این محصول علاوه بر ویژگی های ظاهری منحصر به فرد، عایق رطوبتی نیز به شمار می رود. کافیست مقداری از میکروسمنت را داخل درزها، بین کاشی ها و یا بر روی سطوح ناهموار بریزید و اجازه دهید به داخل آن نفوذ کند.

ویژگی های میکروسمنت در سرویس بهداشتی

میکروسمنت سرویس بهداشتی دارای طرح و رنگ های متنوعی است. شما می توانید طراحی داخلی بسیار شیک و در عین حال ساده با این محصول را رقم بزنید. از آن جایی که بتن استحکام خوبی دارد، علاوه بر ساختمان سازی در طراحی داخلی نیز کاربرد دارد. به همین دلیل شیرازه میکروسمنت را بتن تشکیل داده تا استحکام آن را افزایش دهد.

نصاب میکروسمنت می تواند این محصول را روی کاشی یا گچ یا سیمان اجرا کند. کافیست چندین لایه میکروسمنت روی سطح صاف و هموار ریخته شود. در آخر به منظور براق جلوه دادن آن، از رزین استفاده می شود.

میکروسمنت در سال های اخیر به یکی از محبوب ترین محصولات برای کف و دیوار در کشورهای اروپایی تبدیل شده است. چرا که تنها محصولی است که می توان از آن برای کف، دیوار و حتی سقف به طور همزمان استفاده کرد. در برخی موارد در نمای بیرونی ساختمان نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول از متریال درجه یک ساخته شده و امکان جرم گیری و شستشوی روزانه آن وجود دارد. در ادامه به ویژگی های میکروسمنت اشاره می کنیم:

  • میکروسمنت محصولی جایگزین برای کاشی و سرامیک است که عمر طولانی دارد. این محصول بر اثر گرما و سرما به سادگی دچار نقص نمی شود.
  • این محصول دارای تنوع رنگ بالایی است و حتی امکان ادغام رنگ های مختلف وجود دارد.
  • امکان استفاده از میکروسمنت در سقف، کف و دیوار وجود دارد.
  • می توان بر اساس سلیقه خود از میکروسمنت به صورت مات، نیمه مات یا براق استفاده کرد.
  • این محصول بر خلاف روش های سنتی، نیازی به زیر سازی ندارد.
  • میرکروسمنت به هر سطحی به خوبی می چسبد. بنابراین به دلیل جذب عالی در سرویس بهداشتی و حمام کاربرد بالایی دارد.
  • به محض اجرای میکروسمنت، روی سطح محکم می شود.
  • از آن جایی که بدون کلراید است، گزینه ای امن و با دوام به شمار می رود.

میکروسمنت

تفاوت میکروسمنت و کاشی

دلایل متعددی وجود دارد که با آگاهی از آن مجاب به استفاده از میکروسمنت به جای کاشی و سرامیک خواهید شد. متاسفانه بین کاشی و سرامیک یک سری درز وجود دارد که باعث تجمع میکروب می شود. همچنین نصب دشواری دارد و در صورت خرابی یا ترک خوردن یک کاشی، ظاهر کل کاشی ها بر هم می ریزد.

از دیگر معایب کاشی و سرامیک این است که لکه های روی آن به سادگی پاک نمی گردد. اما میکروسمنت چنین عیبی ندارد. در واقع به خاطر وجود مواد آنتی باکتریال در میکروسمنت به خوبی تمیز می شود. از طرف دیگر آب داخل این محصول نفوذ نمی کند و نسبت به کاشی برتری دارد. به همین دلیل بهتر است از میکروسمنت در سرویس بهداشتی استفاده کنید. چرا که علاوه بر ظاهر جذاب، ویژگی های مثبت دیگری نیز دارد.

یکی دیگر از برتری های میکروسمنت بر کاشی و سرامیک، استفاده از رزین به عنوان لایه بیرونی است. این لایه هم باعث براق شدن سطح و هم افزایش کیفیت محصول می گردد. اما نکته ای که برای استفاده از میکروسمنت در سرویس بهداشتی باید در نظر گرفته شود، اجرای یک لایه مش قبل از کار است.

4 نکته قبل از اجرای میکروسمنت

همانطور که گفتیم میکروسمنت دارای مزایای متعددی است که باعث محبوبیت آن می شود. این محصول معمولا در سرویس بهداشتی و بیمارستان ها کاربرد زیادی دارد. چرا که عمر طولانی دارد و به راحتی تمیز می شود. همه ما می دانیم که پروژه بازسازی ساختمان تا چه اندازه می تواند استرس زا باشد. چرا که روتین زندگی شما را بر هم می زند. شما زمان زیادی ندارید و می خواهید کارها را سریع تر پیش ببرید.

اجرای میکروسمنت بر خلاف بتن نیاز به مهارت های پیچیده و یا دستگاه های خاصی ندارد. چگونه باید برای اجرای میکروسمنت آماده باشید؟ در اینجا به 4 نکته قبل از اجرای میکروسمنت اشاره می کنیم:

میکروسمنت

1.ارزیابی کیفیت لایه زیرین

ارزیابی کیفیت لایه ای که می خواهید روی آن میکروسمنت بزنید، برای موفقیت در پروژه ضروری است. این مسئله را جدی بگیرید. چرا که میکروسمنت تنها یک لایه تزئینی است و هر گونه نقص لایه زیرین می تواند جلوه میکروسمنت را خراب کند. علاوه بر این، در صورت گرمایش از کف باید کاشی های قدیمی را با روش خاص آماده کرد. بستر میکروسمنت بایستی هموار، یکنواخت و بدون ترک باشد. در غیر این صورت باید آن را آماده سازید.

در واقع باید قبل از هر کاری، سطح زیرین را برای اعمال میکروسمنت آماده کنید. باید تمیز شود و هیچ گونه گرد و غبار، آلودگی یا سنگریزه ای در محل وجود نداشته باشد.

2.انتخاب محصول مناسب

زمانی که تصمیم می گیرید برای سرویس بهداشتی از میکروسمنت استفاده کنید، باید بدانید می خواهید چه نوع محصولی بکار ببرید. مهم است که بدانید میکروسمنت را برای کف، سقف و یا دیوار می خواهید استفاده کنید. فضای داخلی یا نمای بیرونی؟ بهتر است با یک متخصص در این زمینه مشورت کنید و محصول مناسب را به کار بگیرید.

3.آماده کردن نمونه رنگ

مرحله بعدی آماده‌سازی سمپل رنگ است. فرقی نمی کند بخواهید خودتان اجرای میکروسمنت را انجام دهید یا پیمانکاران حرفه ای! در هر صورت آماده‌سازی سمپل رنگ از اهمیت بالایی برخوردار است. گاهی ممکن است رنگ واقعی انتخاب شده با رنگ میکروسمنت روی نمونه متفاوت باشد. علاوه بر این، نورپردازی اتاق ها نیز بر این مسئله تاثیر دارد. با در نظر گرفتن تمامی موارد، رنگ دلخواه خود را انتخاب کنید.

میکروسمنت

4.کمک گرفتن از تیم متخصص

برای آماده کردنِ میکروسمنت در صورتی که مقدار زیادی لازم باشد باید از یک مخزن استفاده کنید. در غیر این صورت می توان آن را به صورت دستی هم مخلوط کرد. باید مادامی که مخلوط را هم می زنید، آب را به آرامی به آن اضافه کنید. میزان آب مورد نیاز متغیر است. در صورتی که اطلاعات کافی ندارید، از یک متخصص کمک بگیرید.

چنانچه پخش مواد میکروسمنت و لایه های مختلف ان به درستی صورت نگیرد، می تواند باعث عیب و ایراداتی در ظاهر آن شود. بنابراین باید حتما این کار را به تیم حرفه ای و کار بلد بسپارید. ابتدا ترک روی کاشی و سرامیک گرفته‌می‌شود و سپس لایه های میکروسمنت با غلطک مخصوص پخش می گردد. زمانی که خشک‌شد، لایه رزین روی آن زده می شود تا هم کیفیت بهتری پیدا کند و هم ظاهر براقی داشته باشد.