آشنایی با قوانین

از قوانین شراکت ملک مشاعی چه میدانید؟

در این ویدیو به یکی از رایج ترین موضوعات در حوزه مسائل حقوقی املاک، یعنی قوانین شراکت ملک مشاعی پرداخته شده است. مسائل حقوقی در شغل مشاوره املاک از اهمیت زیادی برخوردار است. بخش زیادی از دانش یک مشاور املاک حرفه ای را قوانین تشکیل می دهند. یک مشاور املاک خوب باید این قوانین را به خوبی بلد باشد، تا مشتریان خود را به سمت مسیر درست هدایت کند، اگر قصد داشتید تا در این حوزه آموزش دیده و اطلاعات جامع تری کسب کنید، با مراجعه به صفحه آموزش پیشرفته املاک اصفهان در سایت املاک داران مراجعه کرده و از این آموزش ها بهره مند شوید.

در مجله املاک داران می توانید به مقالات، ویدیوها و پادکست های متعددی که در آنها به این مسئله پرداخته شده است مراجعه نمایید. در ادامه به صورت خلاصه به توضیح مهمترین نکات در قوانین شراکت ملک مشاعی پرداخته ایم.

البته لازم به ذکر است که موضوعات حقوقی این چنینی، نیازمند مشورت با یک مشاور حقوقی املاک و مستغلات است، به همین جهت برای اینکه با جزئیات بیشتری با موضوعاتی از این دست آشنایی پیدا کنید، به شما پیشنهاد می کنیم به این صفحه مراجعه کرده و با همکاران ما در این بخش تماس حاصل کنید.

مفهوم ملک مشاع چیست؟

معنی لغوی مشاع، اشتراکی و تقسیم نشده است. ملک مشاع ملکی است که بیشتر از یک مالک داشته باشد و هریک از مالکین به صورت اشاعه مالکیت داشته باشند. اما مالکیت به صورت اشاعه به چه معناست؟ این بدین معناست که هریک از مالکین بر تمام مال خود حق تصرف دارند و سهم هرکدام را خارج از یکدیگر نتوان تشخیص داد. املاک مشاعی را می توان در مواردی چون ملک هایی که به ارث می رسند، و یا اینکه چند نفر اقدام به خرید آن می کنند شاهد بود.

مفهوم ملک مشاع

همه چیز در رابطه با مال مشاع

به وضعیت ملک مشاع، که ملکی است که چند مالک در مالکیت آن بایکدیگر شریک اند اشاعه هم گفته می شود. در این وضعیت قوانینی مبنی بر قوانین شراکت ملک مشاعی وجود دارند که نداشتن اطلاعات کافی درباره آنها می تواند مشکل آفرین باشد. از ماده ۵۷۱ تا ماده ۵۸۹ قانون مدنی، به این مورد اختصاص یافته است. در این ماده های قانونی به تعریف و شرایط مالکیت و شراکت پرداخته شده است که می تواند شما را در این مورد راهنمایی کند.

سند ملک مشاع

معمولا همه ما با سند شش دانگ آشنایی داریم، اما سند ملک مشاعی با سند شش دانگ متفاوت است. در سند شش دانگ مالکیت یک فرد بر ملکی مشخص می شود، اما در سند ملک مشاعی تنها نام مالکان برده شده و قسمت مالکیت هر شخص مشخص نخواهد بود.

گروه تحریریه املاک داران

هدف گروه تحریریه املاک داران همه سوالات شما را در حوزه املاک و ساخت و ساز پاسخگو باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا