راهنمای خرید انواع دیوارکوب و کاربرد هرکدام در ساختمان

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

انواع دیوارکوب با کاربرد های متفاوت در بازار وجود دارد. نوع دکوراسیون و نورپردازی که شما برای ساختمان خود انتخاب می کنید، بر سبک و مدل دیوارکوب نیز تاثیر می گذارد. اغلب افراد ترجیح می دهند نورپردازی ملایم توسط انواع دیوارکوب را در فضای خانه خود ایجاد کنند. در ادامه با املاک داران همراه باشید و راهنمای خرید انواع دیوارکوب و کاربرد هر کدام در ساختمان را بخوانید.

دیوارکوب چیست

دیوارکوب چیست؟

روش های متنوعی برای تزئین و جذاب تر ساختن دیوارهای یک ساختمان وجود دارد. یکی از این روش ها استفاده از دیوارکوب است که با نصب یک سری دیوار پیش ساخته روی دیوار انجام می شود. از آنجایی که دیوارکوب ها تنوع زیادی در طرح و رنگ دارند، در مقابل رطوبت و حرارت مقاوم هستند، وزن سبکی دارند و بسیاری مزایای دیگر باعث شده در صنعت طراحی داخلی ساختمان پرکاربرد باشد.

انواع دیوارکوب

دیوارکوب ها را می توان برای هرنوع دیواری، به خصوص پوشاندن دیوارهایی که ظاهر مناسبی ندارند یا ترک دارند، بکار برد. در واقع اگر زمان کمی دارید و می خواهید سریعا دیوارهایی تمیز با ظاهری زیبا داشته باشید، بهتر است یکی از انواع دیوارکوب را انتخاب کنید. دیوارکوب ها در طرح و جنس های مختلفی وجود دارند که در ادامه به توضیح آن ها می پردازیم:

دیوارکوب چوبی

چوب طبیعی یکی از پر کاربردترین متریال برای دکوراسیون داخلی ساختمان به شمار می رود. دیوارکوب چوبی یکی از پر کاربردترین انواع دیوارکوب کلاسیک است و می توان آن را جایگزین رنگ یا کاغذ دیواری کرد. این نوع دیوارکوب علاوه بر فضای مسکونی، در فضای تجاری و اداری نیز کاربرد دارد.

دیوارکوب چوبی در رنگ های مختلف و طرح های متنوع وجود دارد و شما می توانید با توجه به فضای خانه خود یکی از انواع دیوارکوب چوبی با ابعاد و اندازه های متفاوت را انتخاب کنید. از آنجایی که قیمت دیوارکوب چوبی بسیار بالا است، بهتر است قبل از سفارش با فروشنده مصالح ساختمانی مشورت کنید.

دیوارکوب چوبی

دیوارکوب MDF

دیوارکوب ام دی اف یکی از مدرن ترین انواع دیوارکوب در طراحی داخلی است. این نوع دیوارکوب با ایجاد یک سری اشکال تزئینی، جلوه زیبایی به دیوارها می بخشد. کاربرد دیوارکوب ام دی اف در طراحی دکوراسیون داخلی ساختمان های اداری، تجاری و مسکونی است. از آنجایی که این نوع دیوارکوب از تنوع زیادی در طرح، رنگ و اشکال مختلفی هستند، یکی از پر طرفدارترین انواع دیوارکوب ها به شمار می روند. برای نصب این نوع دیوارکوب بایستی از استادکار دیوارکوب در اصفهان کمک بخواهید.

دیوارکوب PVC

دیوارکوب های پی وی سی خود انواع مختلفی دارند: دیوارکوب پلی استایرن و PVC، دیوارکوب PVC توپر و دیوارکوب PVC توخالی. دیوارکوب های پلی استایرن و پی وی سی یکی از انواع دیوارکوب با کیفیت و با دوام است که در طرح و رنگ های متنوعی وجود دارد. شما می توانید توسط این نوع دیوارکوب به محیط زندگی خود جلوه بی نظیری ببخشید.

از جمله مزایای دیوارکوب پلی استایرن می توان به مقاومت در برابر رطوبت و پوسیدگی، نصب آسان، قیمت مناسب و حمل آسان اشاره کرد. این نوع دیوارکوب ها به دو صورت دیوارکوب PVC توخالی و توپر وجود دارد که باید با توجه به نیاز خود یکی از انواع آن را انتخاب نمایید:

  • دیوارکوب PVC توپر: این نوع دیوارکوب را با عنوان دیوارکوب فومیزه نیز می شناسند. از جمله مزایای آن می توان به استحکام عالی، وزن سبک، چگالی پایین، مقاومت در برابر پوسیدگی و ساییدگی، قابلیت شستشو و امکان برش زدن آن در ابعاد مختلف اشاره کرد.

  • دیوارکوب PVC توخالی: این نوع دیوارکوب ها دارای دو نوع طرح روکش دار و چاپی هستند که در مقایسه با انواع دیوارکوب از مقاومت بالایی برخوردارند. دیوارکوب روکش دار را می توان در مکان های پر تردد بکار برد، دیوارکوب روکش دار نسبت به دیوارکوب چاپی گران تر هستند.از جمله ویژگی های دیوارکوب PVC توخالی را می توان به کیفیت بالا، دوام عالی و مقاومت در برابر رطوبت و پوسیدگی اشاره کرد. البته در صورت برخورد اشیاء نوک تیز ممکن است دچار پارگی یا آسیب دیدگی شود.

دیوارکوب پی وی سی

دیوارکوب سفالی

همانطور که می دانید برای زیبا سازی دکوراسیون داخلی منزل گاهی از یک سری وسایل تزئینی روی دیوارها استفاده می شود. دیوارکوب های سفالی یکی از انواع دیوارکوب فانتزی هستند که زیبایی خاصی به دیوارهای خانه شما می بخشند. قبل از ایجاد طرح و استفاده از رنگ بر روی سطح دیوارکوب سفالی، باید با سمباده آن را صاف و صیقلی کنید. سپس با چسب چوب رقیق شده روی آن را می پوشانند و از طرح های اکریلیک برای طراحی روی این نوع دیوارکوب استفاده کنید.

دیوارکوب سفالی

جمع بندی

روش های متنوعی برای تزئین و جذاب تر ساختن دیوارهای یک ساختمان وجود دارد. یکی از این روش ها استفاده از دیوارکوب است که با نصب یک سری دیوار پیش ساخته روی دیوار انجام می شود. در این مقاله به توضیح مفهوم دیوارکوب و انواع دیوارکوب پرداخته ایم. برای اطلاعات بیشتر و ارتباط با تولید کننده مصالح ساختمانی با همکاران ما در املاک داران تماس بگیرید.