رندر چیست؟ معرفی انواع رندر!
رندر سه بعدی ایده ای مدرن و امروزی است که انبوه سازان برای صنعت ساختمان سازی نوین از آن بهره می گیرند. امروزه به صورت گسترده ای از این تکنولوژی مدرن را در سراسر دنیا شاهد هستیم. آکادمی های متنوعی رندر سه بعدی را آموزش می دهند تا بر اساس آن بتوان تصویری پیش ساخته از نمای داخلی و خارجی ساختمان های مدرن به نمایش گذارند و ویژگی های متنوعی را در اختیار معماران و خریداران قرار دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر در حوزه املاک و ساخت و ساز با کارشناسان املاک داران در تماس باشید.
پیمانکاران ساخت و ساز نیز از این تکنولوژی مدرن استفاده می کنند تا پروژه های خود را قبل از ساخت به عرصه نمایش قرار دهند و ملک را پیش فروش کنند. در این مقاله قصد داریم شما را با رندری آشنا کنیم که به صورت سه بعدی است و ویژگی های متنوعی را در اختیار معماران قرار می دهد. اگر در این زمینه اطلاعات کمی دارید، توصیه می کنیم تا پایان مقاله همراه املاک داران باشید.
رندر سه بعدی چیست؟
رندر سه بعدی یک تصویر همه جانبه از طرح است که در زمینه ساخت و ساز به معماران کمک می کند، به این صورت که طرح نهایی را به حالت کلی مورد بررسی قرار می دهد که هنگام ساخت با مشکلی مواجه نشوند.
به بیانی دیگر معماران برای پیشرفت در طرح ساخت و ساز خود، یک تجسم بهتری از محیط واقعی با رندر سه بعدی خواهند داشت که نه تنها کمک راه برای معماران است بلکه امروزه با تهیه رندر و انیمیشن از طرح نهایی می توان خریداران زیادی را به خود جذب کرد.
انواع رندر معماری
با توجه به نیازهای مختلفی که در دنیا وجود دارد، انواع مختلفی از رندر معماری هستند که امکان انتخاب آزادانه برای معماران و خریداران و متقاضیان پیش خرید آپارتمان فراهم شده است. از جمله این رندرها می توان موارد زیر را نام برد:
- رندر خارجی
- رندر فضایی
- رندر داخلی
- رندر پلان طبقه
- انیمیشن
تمامی این رندرها مشخصات و ویژگی های خاص خود را دارند که براساس نیاز پروژه و موقعیت قرارگیری آن میتوان مناسب ترین را برگزید. در ادامه به طور مفصل به شرح هر کدام از این رندرها خواهیم پرداخت.
رندر فضای خارجی
قسمت هایی که در خارج از ساختمان و سازه قرار گرفته باشد را رندر فضای خارجی گویند. این رندر گزینه مناسبی برای معمارانی است که به تازگی وارد این حرفه شده اند و پروژه تازه ای را در دست گرفته اند. با توجه به محیط اطراف و نیاز مشتریان این رندر سه بعدی می تواند به صورت ساده یا مملو از عناصر طراحی نظیر شاخ و برگ ها، نرده ها، درختان، خیابان ها و مردم باشد.
یکی دیگر از ویژگی های مثبت استفاده از رندر فضای خارجی، بهره گیری از المان هایی می باشد که در محیط اطراف جود دارد. با این کار می توان حسی بهتر از فضا را انتقال داد.
رندر فضایی
برای بهتر دیده شدن نمای بیرونی و خارج از ساختمان، معماران از رندر فضایی استفاده می کنند که طراحی انواع نمای ساختمان و همچنین سازه را از بالا نشان می دهد. از ویژگی های استفاده از این رندر سه بعدی می توان به تجسمی بهتر جهت ترکیب ساختمان های موجود با ساختمان های جدید اشاره کرد. همچنین بهترین چشم انداز را برای معماران به نمایش می گذارد.
رندر داخلی
رندر داخلی برای معمارانی کاربرد دارد که قبل از ساخت، یک پیش نمایشی از فضای داخلی ساختمان و اتاق ها را با تمام جزئیات به مشتریان ارائه دهند و به بیانی دیگر پیش فروش ساختمان داشته باشند. مشاورین املاک نیز با استفاده از رندر سه بعدی تمامی جزئیات را از رنگ ها گرفته تا سایه ها و نور، به نمایش خریداران می گذارند. همچنین پنل های چوبی، بافت های دیواری در این رندر قابل مشاهده می باشد.
رندر پلان طبقه
رندر پلان طبقه که در فاز یک پروژه ساختمانی انجام میشود جزئیات بیشتری از جهت و اندازه فضا را به نمایش می گذارد، به گونه ای که با کمک این رندر خریداران می توانند خود و اسبابشان را در یک فضا تجسم کنند.
رندر انیمیشن
یکی از جذاب ترین رندرهای سه بعدی، رندر انیمیشن است که در قالب ویدیویی ایجاد می شود. به این صورت که اطلاعات جامعی از فضای داخلی و بیرونی به نمایش می گذارد و خریداران بدون اینکه در خانه باشند، ویژگی ها، چیدمان و حس کلی از خانه آینده را متوجه شوند.
مزیت های رندر معماری
با توجه به اینکه انواع رندرهای معماری را یاد گرفتیم که هر کدام چه استفاده ای دارند، در ادامه به ذکر ویژگی هایی می پردازیم که یک رندر سه بعدی به نمایش می گذارد:
- در طراحی دقت بیشتری صورت می گیرد.
- امکان اندازه گیری و یکپارچگی ساختاری و مدل ها را برای طراحان فراهم می کند.
- از زوایای مختلف نما قابل مشاهده می شود.
- رندرها امکان نمایش طرح ها و زوایای پشت و جلوی ساختمان و اتاق ها و در کل نمایش سازه را برای معماران و خریداران فراهم می کند.
- ارتباطات بیشتر صورت می گیرد.
- ارتباط بین طراحان و معماران و مشتریان برای هر گونه تغییر و جزئیات بهتر می کند.
- مشکلات سریع تر کشف می شود.
- کشف خطاهای اولیه در طرح ها و حل و فصل مشکلات احتمالی به پایداری و یکپارچگی ساختاری ساختمان کمک می کند.
- در زمان زودتری می توان اصلاحات را برطرف کرد.
- با استفاده از رندر سه بعدی می توان بخش های غیر جذاب را اصلاح کرده و با نشان دادن به مشتری، بازخوردهای مختلف را بررسی و در حل آن اقدام کرد.
- اعمال تغییرات آسان تر است.
- انعطاف پذیری بیشتر و به روزرسانی بهتر و سریع تر در رندرها امکان پذیر است.
- هزینه های ساخت و ساز کاهش پیدا می کند.
- با کمک رندرهای سه بعدی می توان قبل از ساخت و ساز، قسمت هایی که پرهزینه و دارای اشکال هستند را شناسایی و در اسرع وقت حل و برطرف کرد. این کار باعث صرفه جویی در زمان و هزینه می شود.
- نتیجه نهایی را می توان به درستی تجسم کرد.
- تصور ساخت نهایی به طراحان، معماران و مشتریان برای تصمیم گیری های بهتر کمک می کند.
- به صورت جذاب تری می توان تبلیغات را انجام داد.
- رندر سه بعدی به دلیل ارائه جزئیات، جذابیت بیشتری برای جلب توجه خریداران خواهد داشت.
- با کمک انیمیشن می توان حضور خریداران را در فضای واقعی قرار دارد و توجه شان را بیشتر جلب کرد.
- می توان زودتر برای تبلیغات اقدام نمود.
- با در دست داشتن رندرهای سه بعدی زودتر به درآمدزایی خواهید رسید.
- برای تبلیغ آنلاین بسیار ایده آل می باشد.
- در محیط مجازی به راحتی می توان رندر سه بعدی را به نمایش گذاشت و خریداران زیادی را جذب کرد.
کلام پایانی
رندرهای سه بعدی تکنولوژی نوینی است که با کمک آن می توان طرح نهایی یک ساختمان را به تصویر کشاند. انواع مختلفی از رندرها هستند که قابلیت های مختلفی دارند و با کمک آن ها می توان فضای داخلی، خارجی و دیگر قسمت های مهم یک ساختمان را پیش از ساخت به معماران و انبوه سازان ساختمان نشان داد و خطاها و بازخوردهای مناسبی را دریافت کرد.