وبینار

جلسه ششم وبینار : اصول و فنون مذاکره در مشاوره املاک

مشاوره املاک و یافتن ملک مناسب یکی از مشاغلی است که نیازمند آموزش و همواره به روز شدن است. یکی از مهم ترین مسائلی که در این کسب و کار مطرح است، اصول و فنون مذاکره است. مشاورین املاک هرچقدر هم از میزان دانش زیادی برخوردار باشد، اگر اصول مذاکره را نداند همیشه دچار مشکل خواهد شد. در جلسات و مذاکرات اتفاقاتی می تواند بیفتد که باعث رشد کسب و کارتان گردد، به همین خاطر باید به پتانسیل های این مورد توجه ویژه ای نشان دهید.

ثبت نام در وبینار مشاوران املاک موفق

املاک داران در این قسمت از وبینار خود می‌خواهد به مسئله‌ای بپردازد که در آموزش‌ها و مطالعات نمی‌توانید به خوبی به آن پی‌ببرید. اصول و فنون مذاکره بیشتر مسئله ای تجربی است و مانند فرمول های ریاضی نیست که پس از یادگیری آکادمیک بتوان همیشه از آن پیروی کرد.

در وبینار اصول و فنون مذاکره در مشاوره املاک به شما درباره ترفندها و نکات مهم این قضیه آموزش می دهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره می توانید به ثبت نام و شرکت در این دوره یا دوره های آموزش حرفه مشاور املاک در اصفهان بپردازید. اما در اینجا به توضیحات مختصری در این باره خواهیم پرداخت و شما را با مباحث مهم اصول و فنون مذاکره در کسب و کار املاک آشنا خواهیم ساخت.

از نخستین فنون مذاکرات ملکی موفق که باید پیش از ورود به جلسه و مذاکره با خریداران خود انجام دهید این است که ملک هایتان را دسته بندی کنید. با دسته بندی کردن ملک هایتان می توانید با توجه به نیازها و انتظارات مشتری هایتان، به آنان ملک های خود را ارائه کنید.

با این کار علاوه براینکه کار خود را آسان می کنید، با ذهنیت و خواسته های مشتریان خود نیز آشنایی خواهید یافت. در نتیجه پس از اینکه با شرایط مشتری و خریدارتان آشنایی یافتید، می توانید ملک های دسته بندی شده خود را تنظیم کرده و ارائه دهید.

مناسب ترین ملک هایی که دارید را تا بدترین هایشان دسته بندی کنید و به ترتیب نشان مشتری دهید. اما توجه داشته باشید که برگ برنده خود را دست آخر رو کنید. بهترین و مناسب ترین ملکی را که در نظر گرفته اید، به عنوان آخرین ملک به مشتری خود نشان دهید.

مورد دیگری از نکات مدیریت جلسه عقد قرارداد ملکی که باید در جلسات و مذاکرات خود به آن توجه کنید، این است که به یکباره تمامی امکانات و ویژگی های ملک هایتان را به مشتری نگویید. بگذارید او خود به دنبال خواسته‌هایش بگردد و سپس شما نکات مثبت مربوط به ملکتان را رو کنید.

بیشتر مشاوران املاک برای اینکه مشتری های خود را شگفت زده کرده و تحت تاثیر قرار دهند تمامی ویژگی‌های مثبت ملک خود را یکجا به مشتری می گویند. این کار بسیار اشتباه است، چراکه هنگام ارائه مشخصات ملک، مشتری دیگر تحت تاثیر قرار نمی گیرد.

سعی کنید در زمان معرفی ملک، یک تعریف کلی از آن ارائه دهید و بعد، هنگامی که مشتری را به بازدید از ملک می برید او را با ویژگی های خانه تححت تاثیر قرار دهید. در این هنگام او دیگر ویژگی های ملک را از پیش نمی داند و به همین جهت نظرش جلب خواهد شد. اما اگر این ویژگی ها را پیش از این به او گفته باشید، دیگر برایش جذابیتی نخواهد داشت.

در مذاکره با خریداران خود سعی کنید معیارهای انتخاب مشاور املاک معتبر را داشته باشید. وقتی که به نیازهای مشتری خود پی بردید و سعی خود را در جهت رفع کردن آن گذاشتید، آن هنگام در کار خود پیشرفت خواهید کرد. یک مشاور املاک قابل اعتماد و مطمئن کسی است که تا حد امکان به رفع نیازهای مشتری خود بپردازد، به طور مثال بعضی از مشاوران املاک هستند که در همان اولین برخورد با مشتری با او از وضعیت بد بازار گفته و او را سریعا ناامید می کنند.

این را بدانید که هرچقدر هم وضع بازار بد باشد، یک مشتری به قصد رفع نیازهایش به سراغ شما آمده، پس تا حد امکان به او راه نشان دهید. مشاوران املاکی که بلافاصله مشتری را ناامید می کنند و می خواهند فقط سریعا قراردادی ببندند، در واقع مشتری را به این نتیجه می رسانند که مشاور املاک خوبی نیستند و فقط نیاز دارند که قراردادی را به سرانجام برسانند.

یکی از اشتباهات رایج در شغل مشاور املاک این است که سعی دارند حس ترحم مشتری را جلب کنند. هرگز این کار را در جلسات و مذاکرات خود با مشتریان انجام ندهید، بلکه به مشتری احترام بگذارید و مشاور املاکی مطمئن و قابل اعتماد باشید.

برای شرکت در وبینار اصول و فنون مذاکره در مشاوره املاک، می توانید در سایت ایسمینار ثبت نام کرده و در تاریخ ۱۴/۱/۱۴۰۱ در این وبینار شرکت کنید. همچنین اگر قصد دارید دیگر وبینارهای دوره مشاورین املاک موفق را ببینید، می توانید به مجله املاک داران، بخش وبینارها مراجعه کنید.

گروه تحریریه املاک داران

هدف گروه تحریریه املاک داران همه سوالات شما را در حوزه املاک و ساخت و ساز پاسخگو باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا