معماری و دکوراسیون داخلی

۵ عامل موفقیت در فروش بیشتر با طراحی دکوراسیون

در دنیای کسب و کار فروش و به وجود آوردن شرایط افزایش آن یکی از مطلوب ترین شرایط و مورد انتظار تمامی فروشندگان پس از خرید ملک اداری در اصفهان است. از این جهت همیشه تلاش می کنند تا با اعمال سیاست‌های جدید به این مطلوب خود دست پیدا کنند. در این میان یکی از راه های تجربه شده لزوم طراحی دکوراسیون اداری و تجاری است. در دکوراسیون داخلی تاکید بر جلب توجه مشتری از بیرون از مغازه یا فضای کسب و کار شما، تا مرحله ورود به داخل محیط است. رنگ، نور، نوع کالای مصرفی در دکوراسیون و مواردی از این دست تاثیرگذارترین اجزای دکوراسیون بر روان مشتری و در نتیجه تصمیم به خرید او هستند. املاک داران سعی دارد در ادامه ۵ عامل موفقیت در فروش بیشتر با طراحی دکوراسیون را مورد بررسی قرار دهد.
 

تاثیر دکوراسیون داخلی بر فروش

فروش چیست؟

برایان تریسی در کتاب روانشناسی فروش خود می گوید:” فروش یکی از عوامل زیرمجموعه بازاریابی است، به عبارتی فروش انتهایی ترین عملیات بازاریابی در یک معامله است ولی در عین حال شروع یک رابطه بلندمدت با مشتریان است. در شکل گیری این رابطه بلندمدت، به نحوی که منجر به پیوند دائمی با مشتریان بشود مهندسی تمامی عملیات( اعم از موفق و ناموفق) ضروری است”. بنابراین باید ایده های خلاقانه در بازاریابی املاک داشته باشید تا به فروش موفق برسید.

تام هاپکینز در تعریفی دیگر در کتاب راه های ساده برای شغل شریف فروشندگی، فروش را اینگونه تعریف می کند: ” فروشندگی حرفه ای است پیچیده و قابل تامل. موفقیت در این حرفه در گروی برخورداری از مهارت فنی و تخصصی و مهارت برقراری ارتباط و تعامل با دیگران می باشد. فروشنده کسی است که نیاز مشتری را درک نموده، به منظور انتخاب صحیح، مشتری را راهنمایی نماید و سرانجام قادر باشد توافق و اعتماد مشتری را برای خرید، جلب نماید”.

با توجه به تعاریف ارائه شده از فروش یا فروشنده می توان عنوان نمود که در دنیای جدید فروش بسیار متفاوت از گذشته است. در گذشته تنوع کالاها و خدمات بسیار کم بوده و به دنبال آن فضای رقابتی وجود نداشته است. از طرفی عرضه و تقاضا نیز مانند روزگار فعلی نبوده و فروشندگان برای فروش محصولات خود با کمترین مشکل مواجه بودند و تنها نیاز مشاورین املاک برای موفقیت در کسب و کار خود، تکنیک های بازاریابی تلفنی املاک بوده است. اما در دنیای امروز فضای رقابتی آنقدر گرم و شدید است که اگر صاحبان کسب و کار لحظه ای از رقبا غافل شوند، ممکن است کسب و کار خود را به نابودی بکشانند. در این محیط چگونه باید کار کرد و چه سیاست هایی را به کار برد، نکاتی هستند که تصمیم داریم در ادامه به آن بپردازیم.

تاثیر دکوراسیون داخلی بر فروش

عوامل موثر بر فروش

برطبق نظرات جدید بازاریابان دیگر مثل گذشته محصول در کانون توجه افراد قرار نمی گیرد بلکه برخورد املاک دار حرفه ای با مشتری است که میزان فروش را تعیین می‌کند و این موضوع به دلیل افزایش تنوع محصولات و قدرت انتخاب مشتری افزایش پیدا می کند. لذا امروزه شخص مشتری به عنوان موثرترین و اصلی ترین جزء فرایند فروش به حساب می آید.

توجه به مشتری، توجه به سلایق او، توجه به نیازهای مشتری که ممکن است حتی خودش از آن نیاز مطلع نباشد، ارائه مشاوره به مشتری، ارائه خدمات پس از فروش و مواردی از این دست که از تکنیک های جذب مشتری املاک هستند، باعث شده است تا شکل بازاریابی تغییر کند. این نوع از بازاریابی راهکارهای جدیدی را برای فروش ارائه می دهد. در روشهای جدید جذب مشتری، نیاز به خرید در مشتری ایجاد می شود یا به عبارتی تقاضای خرید گاهی در روح و روان او رخنه می کند، بدون اینکه به آن خرید فکر کرده باشد. در کنار تمام سیاست های بازاریابی، جذب مشتری و افزایش فروش، طراحی دکوراسیون داخلی یکی از راه های بسیار اساسی و پیشنهاد شده است.

تاثیر دکوراسیون داخلی بر فروش

عوامل تاثیر گذار بسیاری در دکوراسیون داخلی وجود دارد که به صورت حیرت آوری فروش را افزایش می دهند. لزوم اجرای دکوراسیون داخلی مغازه من جمله ترکیب رنگ ها و طیف های رنگی، نورپردازی خاص برای هر کسب و کار و دکوراسیون ورودی یا همان ویترین مغازه، از جمله عواملی هستند که در همان لحظه اول نظر مشتریان را به خود جلب کرده و باعث تلقین حس نیاز به خرید در مشتری می شوند.

تاثیر دکوراسیون داخلی بر فروش

طراحی دکوراسیون بیرون مغازه

اغلب افراد هنگامی که در بازار یا مجتمع‌های تجاری در حال قدم زدن هستند ناخودآگاه نظرشان به ویترین های زیبا یا مغازه هایی که از چند متر مانده به درب ورودیشان دکوراسیون شیک و تمیزی را ترتیب داده اند جلب می شود. از نکات طراحی فضای تجاری، نصب تابلوهای زیبا با رنگ های جذاب، درب ورودی، باغچه های کنار ورودی، جنس مواد مصرفی در دکوراسیون و درب ورودی و موارد دیگر است که  توجه هر بیننده ای را به خود جلب می کند .

مخصوصا اگر این دکوراسیون متفاوت از مغازه های اطراف باشد یا حتی طرز چیدن وسایل و محصولات در ویترین می تواند حس کنجکاوی را برانگیخته و یا حتی نیاز به خرید را در افراد ایجاد نماید. در ادامه به ۵ عامل موفقیت در فروش بیشتر با طراحی دکوراسیون اشاره می کنیم.

  • از دکوراسیون ساده استفاده کنید

همانطور که عنوان شد دکوراسیون خارجی همراه با ویترین و تابلو هم معرف کسب و کار شما هستند و هم اشتیاق به خرید را افزایش می دهند. اما باید توجه داشت که در استفاده از این موارد همچنین رنگ و نورهای زیاد و شدید زیاده روی صورت نگیرد. طراحی دکوراسیون داخلی شیک و ساده برای یک فروشگاه بسیار بیشتر از حتی چند فروشنده متبهر می‌تواند باعث جذب مشتری املاک در نگاه اول شود و فروش شما را بالا ببرد. در مغازه ها فروشگاهی که محصولی را برای ارائه دارند، از شلوغی یا به هم ریختگی محصولات داخل ویترین مغازه خودداری کرده و اجناسی را که می خواهید بیشتر در دید مشتری باشند با نور و رنگ از سایر محصولات جدا کنید.

تاثیر دکوراسیون داخلی بر فروش

  • شایسته برند خود رفتار کنید

اگر فروشگاهتان محل فروش برند یا برندهای معروف است یا می‌خواهید معاملات ملکی بزرگ و پرسود در آن انجام دهید، سعی کنید در حد و اندازه آن برند یا فایل‌های فروش و منطقه، از دکوری زیبا در داخل مغازه استفاده نمایید. طراحی دکوراسیون داخلی یک نوع هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری بر روی کالا و برند شماست. به این ترتیب می توانید با ایجاد توازن بین اجزای دکوراسیون داخلی ، توجه به بکارگیری تابلوها و آینه ها، محل رفت و آمد مناسب برای مشتریان، نصب قفسه های مناسب و توجه به هرچیزی که مشتری را از شما و برندتان راضی می کند، بر میزان فروش خود بیافزایید. البته لازم به ذکر است که بهتر است در مورد  تفاوت بازاریابی و فروش ملک و راهبردی که برای هرکدوم باید پیش گرفت مطالعه دقیق‌تری داشته باشید.

  • حس کنجکاوی مشتری را برانگیزید

برای بیشتر کردن مشتریان املاک، در اجرای دکوراسیون داخلی سعی کنید سرنخ را در ویترین یا ورودی به مشتری بدهید و حس کنجکاوی را در او زنده نگه دارید. این حس را می توانید با نورپردازی خاص، نصب تابلوهای راهنما، طریقه چیدن قفسه ها، بازی با سایه ها و رنگ‌ها و غیره در افراد ایجاد نمایید.

  • در طراحی دکوراسیون داخلی مغازه خود از علم فنگ شویی غافل نشوید

در علم فنگ شویی به اصول ایجاد تناسب در بین اجزای محیط پرداخته می شود. در این علم از هرگونه بهم ریختگی و عدم وجود نظم خودداری شده و باید به روش های تثبیت انرژی مثبت و کاهش انرژی منفی پرداخته شود. در مقاله اصول فنگ شویی در دکوراسیون اداری و تجاری می توانید مطالب بیشتری را در این زمینه مطالعه نمایید.

در کنار رعایت اصول علم فنگ شویی توجه نمایید که مردم ایران به علت شروع نوشتارشان از سمت راست، شروع کتاب ها از سمت راست و ترکیب افراد جامعه که بیشتر راست دست ها هستند، عموما بعد از ورود به هر مکانی ابتدا به سمت راست خود توجه می کنند. به همین دلیل سمت راست مغازه همان دیوار قدرت نام گرفته و بیشترین تاثیر را بر ذهن مشتریان دارد. سعی کنید از این فرصت استثنایی نهایت استفاده را ببرید.

  • از یک موسیقی آرام لذت ببرید

تاثیر موسیقی بر روح و روان انسان ها بر کسی پوشیده نیست. این تاثیر آنقدر شگرف و عمیق است که حتی می تواند بر رشد گیاهان نیز تاثیر مثبتی داشته باشد. با توجه به کسب و کار خود از نوعی موسیقی مرتبط استفاده نمایید. به همراه آن از تاثیر نور شمع و بوی خوش عطر و گیاهان طبیعی نیز غافل نشوید. سعی کنید با بکار بردن انواع روش های یاد شده مشتری را بیشتر در فضای کاری خود نگه دارید تا از فرصت ایجاد شده برای خرید او بی بهره نمانید. مبلمان راحتی که بتواند پذیرای مشتریان باشد نیز در سیر خرید بی تاثیر نیست. در فروشگاهی مانند جواهر فروشی که افراد وقت زیادی را برای خرید سپری می کنند این مبلمان می تواند کمک کننده باشد.

تاثیر دکوراسیون داخلی بر فروش

استفاده از هر نوع استراتژی که بتواند در فضای رقابتی دنیای امروز افراد را در برخورد اول با کسب و کار شما وابسته و تحریک به ایستادن و خرید کردن نماید، از مهم ترین کارهایی است که می توانید برای رشد و پیشرفت خودتان انجام دهید.

اگرچه کیفیت محصول، تبلیغات، خدمات پس از فروش، محل جغرافیایی کسب و کار شما و مواردی از این دست در افزایش فروش شما موثر هستند اما بحق نمی توان از تاثیر شگرف و عمیق دکوراسیون داخلی بر افزایش میزان فروش چشم پوشی کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان املاک داران در تماس باشید.

گروه تحریریه املاک داران

هدف گروه تحریریه املاک داران همه سوالات شما را در حوزه املاک و ساخت و ساز پاسخگو باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا