مشاورین املاک

راه ‌اندازی شعبه آژانس املاک چه پیش نیازهایی دارد؟

حرفه املاک و مستغلات برای افراد ضعیف مناسب نیست. در حقیقت این شغل برای کسانی مفید است که عاشق صحبت کردن و ایجاد ارتباط با دیگران هستند و مهارت های ارتباطی مشاورین املاک را بلدند. راه ‌اندازی شعبه جدید آژانس املاک یک سرمایه گذاری سودآور است که باید برای متمایز شدن از رقبا به دانش خود بیافزایید.

پیش از پرداختن به این موضوع به شما پیشنهاد می کنیم که، اگر قصد دارید اطلاعات جامع و کلی در این باره داشته باشید به مطالعه مقاله صفر تا صد راه اندازی مشاور املاک بپردازید. در این مطلب سعی کرده ایم که شما را بیشتر با پیش نیازهای راه اندازی شعبه جدید مشاور املاک آشنا کنیم.

به همین منظور در این مقاله به مواردی اشاره می‌کنیم تا بتوانید از اشتباهات جلوگیری کرده و از رشد سریع کسب و کار خود اطمینان حاصل نمایید. بنابراین پیش از راه ‌اندازی شعبه املاک این موارد را بررسی کنید! با املاک داران همراه باشید.

برنامه ریزی برای راه اندازی شعبه های بنگاه املاک

اهمیت راه ‌اندازی شعبه بنگاه املاک

شما به عنوان یک مدیر املاک که ویژگی های مدیر موفق را دارد، می‌توانید با ایجاد شعب جدید به گسترش فیزیکی کسب و کار خود بپردازید. این کار را با خرید یا اجاره یک دفتر در محله یا شهری دیگر شروع کنید. البته همیشه تاسیس شعبه جدید نمی‌تواند کارساز باشد و گاهی اعتبار شما را خدشه‌دار می‌کند.

تنها زمانی می‌تواند منجر به توسعه کسب‌وکار شما در زمینه املاک و مستغلات شود، که با تمامی پیچ و خم‌های حرفه خود آشنا باشید. شعبه جدید باید به خوبی شعبه اصلی مدیریت شود، در غیر این صورت می‌تواند تمامی سرمایه شما را به باد دهد. بنابراین باید یک سری نکات در رابطه با تاسیس شعب جدید مشاور املاک را بدانید.

 

۶ نکته مهم درباره راه اندازی شعبه های مشاوره املاک

همانطور که می‌دانید شما باید برای تاسیس شعبه جدید آژانس املاک خود، از چم و خم کار آگاه باشید. مسائلی نظیر هزینه راه‌اندازی مشاور املاک، میزان سوددهی در شعبه جدید و کنونی و انجام تبلیغات برای شعبه جدید را نباید نادیده بگیرید. همچنین به‌روز بودن اطلاعات شما و پرسنل در زمینه املاک و مستغلات بسیار اهمیت دارد. به همین جهت بهتر است از دوره جامع آموزش مشاور املاک در اصفهان استفاده کنید. تنها در این صورت می‌توانید کسب‌وکار موفقی داشته باشید و از رقبای خود پیشی بگیرید. در ادامه به نکات مهم برای راه‌اندازی شعبه آژانس املاک اشاره می‌کنیم:

۱. از قبل برنامه‌ریزی کنید

وجود ذهنیت رشد برای موفقیت شغلی بسیار حائز اهمیت است همچنین برای تاسیس شعبه آژانس املاک مانند هر کسب‌وکار دیگری، باید از قبل برای برنامه‌ریزی اهداف شخصی و تجاری اقدام کنید. زمانی که هدف خود را مشخص کردید، باید یک برنامه متناسب با بازار املاک فراهم نمایید. به طور خلاصه هرگز برنامه ریزی کردن را متوقف نکنید!

مشاورین املاک قبل از تعیین هر هدف مالی یا برنامه ریزی برای تحقیقات بازار، باید برنامه شخصی خود را تعریف کنید. شما باید در مورد آنچه می‌خواهید به آن دست یابید و چگونگی رسیدن به آن، فکر کنید. با فکر کردن به تعداد املاکی که می‌خواهید در طول یک هفته به جمع آوری اطلاعات درباره آن بپردازید، شروع کنید. با برنامه‌ریزی می‌توانید مطمئن شوید که چگونه از سایر رقبا پیشی بگیرید.

درحالی که ممکن است برنامه‌ریزی به نظر زمان‌بر و بی‌فایده برسد، ولی می‌تواند راه را برای رسیدن به هدف هموار سازد. همچنین به شما کمک می‌کند تا بدانید چقدر درباره اصول کسب‌وکار املاک و مستغلات می‌دانید و برای شروع نیاز به کمک دارید یا خیر! به طور مثال ممکن است برای تنظیم قراردادهای اجاره به یک شخص ثالث و یا یک مدیر املاک نیاز داشته باشید.

نکات مهم درباره راه اندازی شعبه های مشاوره املاک

۲. امور مالی را توسعه ببخشید

برای تسط بر امور مالی آژانس املاک خود بهتر است با کاربرد مدرک MBA املاک آشنا باشید. با وجود این که تاسیس شعبه آژانس املاک به مردمی بودن شما بستگی دارد، ولی اگر برنامه‌ریزی مالی شما ضعیف باشد قادر به پیشرفت نخواهید بود. برای ثروتمندشدن با چند قدم، داشتن سرمایه و ابزار مستمر برای کنترل امور مالی، یکی از ارکان اصلی در زمینه املاک و مستغلات می‌باشد. گزینه‌های متعددی از وام دهندگان خصوصی گرفته تا بیمه املاک برای تامین مالی آژانس شما وجود دارد.

 

۳. در بازار املاک به تحقیق بپردازید

کلید موفقیت در هر کسب‌وکاری، داشتن یک ایده تجاری عالی و فکر شده می‌باشد. در کسب‌وکار املاک و مستغلات، شروع زودهنگام در تحقیقات بازار املاک می‌تواند روش عالی برای ارزیابی مهارت‌های شما باشد. باید با اطمینان و اعتماد به نفس کامل برای شروع کسب‌وکار خود گام بردارید.

شما با تحقیقات بیشتر می‌توانید مطمئن شوید که کسب‌وکار شما سود آور خواهد بود. بازارهای پر رونق برای بازده مالی عالی را شناسایی کنید. بنابراین پیش از راه‌اندازی شعبه های مشاور املاک، استراتژی تحقیقاتی خود را بهبود بخشید. شما با کار کردن برای یک وکیل املاک و مستغلات یا شرکت کردن در دوره های مدیریت املاک، می‌توانید تجربه و مهارت‌های خود را گسترش دهید. در نتیجه می‌توانید موفقیت خود را در بازار املاک تضمین نمایید.

همه چیز درباره پیش نیاز های راه اندازی شعبه مشاور املاک

۴. به مسائل حقوقی توجه کنید 

شما به عنوان یک مدیر املاک برای راه اندازی شعبه جدید باید با مسائل حقوقی آن آشنا باشید. برای تسلط کامل به مسایل حقوقی املاک پیشنهاد می‌کنیم به آموزشگاه املاک اصفهان مراجعه نمایید. بهتر است بدانید که همه مراحل ثبت شعبه اصلی برای تاسیس شعب دیگر باید تکرار شود. چنانچه به طور همزمان تصمیم به ایجاد دو شعبه را بگیرید، روند ثبت آن در سامانه املاک ساده‌تر می‌باشد.

اما اگر بخواهید پس از گذشت زمانی برای تاسیس یک شعبه جدید اقدام کنید، باید مراحل ثبت را به اطلاع اتحادیه مشاور املاک برسانید.

۵. مدیریت زمان را نادیده نگیرید

مدیریت زمان موفق ها برای هر شغلی یک ضرورت می‌باشد. زمان بسیار با ارزش است. به ویژه هنگامی که شما در حال راه اندازی شعبه آژانس املاک هستید. در واقع باید موقع برنامه‌ریزی و تعیین اهداف برای مدیریت زمان به طور بلند مدت و کوتاه مدت، استراتژی بچینید. نقاط عطف باید قابل دستیابی و قطعی باشند. تعیین اهداف مبهم باعث شکست شما در مسیر خواهد شد.

بعد از تعیین اهداف باید مشخص کنید که چه مواردی اولویت دارند. این موارد می‌تواند پاسخ دادن به ایمیل‌ها و تماس‌ها، تحقیق درباره بازار املاک و یا تماس با خریداران احتمالی باشد. هرچند برخی ممکن است آن را روشی منسوخ شده بدانند، ولی تهیه یک لیست می‌تواند شما را به هدف نزدیکتر کند.

اگر کار با ابزار دیجیتالی را ترجیح می‌دهید، می‌توانید از اپلیکیشن‌های موجود برای برنامه‌ریزی و زمان‌بندی استفاده کنید. در غیر این صورت یک قلم و کاغذ کافیست تا از رقبای خود پیشی بگیرید!

۶. مکان مناسب را انتخاب کنید

شما پس از در نظر گرفتن تمامی نکات بالا، سپس باید بهترین مکان برای دفتر کار را انتخاب کنید. مکانی مناسب برای راه اندازی شعبه آژانس املاک خود در نظر بگیرید. ابتدا باید مشخص کنید که تصمیم به تاسیس شعب دیگر در چه مناطق و یا شهرهایی دارید. پس از آن مطمئن شوید که شرایط مسکن در آن منطقه و یا شهر جدید پر رونق باشد.

سعی کنید اطلاعات کامل در ارتباط با آن منطقه را کسب نمایید تا غافلگیر نشوید. بهتر است محلی در مرکز شهر را در نظر بگیرید که رفت و آمد زیادی باشد. در ضمن باید بدانید که آن منطقه از آژانس های املاک اشباع نشده باشد.

مزایا و معایب راه اندازی شعبه مشاوره املاک

مدیریت و توسعه با راه ‌اندازی شعبه مشاور املاک

توسعه کسب و کار و به موازات آن افزایش مسئولیت هایی چون مدیریت نیروها و سازماندهی فعالیت های آژانس املاک و شعبه های آن از جمله نتایجی است که، ایجاد یک شعبه جدید می تواند در پی داشته باشد. پس در نتیجه مدیریت مالی (حقوق کارکنان، اجاره دفتر و غیره) و مدیریت فعالیت ها (تنظیم قراردادها و رسیدگی به کارهای مشتریان) از جمله مهمترین مواردی هستند که اگر به درستی صورت پذیرند، باعث پیشرفت کسب و کار مدیران آژانس های املاک خواهد شد و در نتیجه می توانند اقدام به تاسیس یک شعبه جدید بنمایند.

راه اندازی شعبه های مشاور املاک می تواند تاثیرات متفاوتی داشته باشد که بنابر مزایا و معایب آن، هرکدام از این تاثیرات را باید مدیریت و پیش بینی کنید.

چه زمانی شعبه جدید راه اندازی کنیم؟

از اقدامات لازم قبل از راه اندازی مشاوره املاک، تنها زمانی می‌توانید شعبه جدید آژانس املاک خود را با اطمینان خاطر تاسیس کنید، که با تمامی اصول مدیریتی آشنا باشید. شما باید توانایی مدیریت نیروهای جدید را نیز داشته باشید. بنابراین قبل از اینکه به فکر ایجاد شعبه جدید باشید، سعی کنید تمامی دوره‌های مدیریتی املاک را پشت سر بگذارید.

راه اندازی شعبه جدید مشاوره املاک به طور کلی تجربه و توان مالی و مدیریتی کافی را می طلبد. برای اینکه بتوانید به جمع بندی مناسبی برای شروع به راه اندازی یک شعبه جدید از آژانس املاک خود برسید، باید این موارد را مد نظر قرار دهید:

  • میانگینی مشخص از میزان درآمد شعبه فعلی داشته باشید.
  • برنامه کاری و هدف مشخصی برای شعبه جدید مدنظر قرار دهید.
  • انجام تبلیغات مناسب برای شعبه جدید.

همچنین داشتن تجربه کافی در این زمینه و استخدام کارمندانی مناسب نیز می تواند بر این مسئله تاثیرگذار باشد. یک مدیر املاک موفق، حتی زمانی که در مجموعه حضور نداشته باشد، کار به درستی پیش می رود. این نشانگر مهارت مدیریتی شما و سازماندهی مجموعه‌ای کار آمد می‌باشد.

پیش نیازهای راه اندازی شعبه های مشاور املاک

جمع بندی

همیشه راه ‌اندازی آژانس املاک جدید بهترین انتخاب نیست. چرا که اگر یک قدم اشتباه بردارید، می‌تواند تمام اعتبار و زحمات شما را به باد دهد. پس تنها زمانی به فکر تاسیس شعبه جدید برای کسب و کار خود باشید که از موفقیت خود اطمینان دارید. بدین منظور در این مقاله به نکات مهم که پیش از تاسیس شعبه جدید آژانس املاک باید بدانید، اشاره کردیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در حوزه املاک، مشاور املاک و دوره های آموزشی املاک داران با کارشناسان املاک داران در تماس باشید.

گروه تحریریه املاک داران

هدف گروه تحریریه املاک داران همه سوالات شما را در حوزه املاک و ساخت و ساز پاسخگو باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا