8 راهکار برای فعالیت در زمان رکود مسکن!

گاها در دوره های مختلف شاهد رشد مداوم قیمت مسکن هستیم. به طور مثال، چند ماه پس از همه گیری ویروس کرونا فشار زیادی به اقتصاد وارد شد. برخی کارشناسان معتقدند که روند فعلی بازار املاک و مستغلات نشانگر رکود مسکن می باشد.

در چنین شرایطی به عنوان یک سرمایه گذار املاک با هر بار گوش دادن به اخبار، نگران تاثیر منفی بر تجارت خود نباشید. رکود مسکن در بسیاری از مناطق در شرایط بحرانی اجتناب ناپذیراست و باید احتمال آن را در ذهن داشته باشید. با این اوصاف، باید خود را برای مقابله و فعالیت هنگام رکود مسکن آماده سازید. با املاک داران همراه شوید تا 8 راهکار برای فعالیت در زمان رکود مسکن! را برای شما شرح دهیم:

چگونگی فعالیت هنگام رکود مسکن

رکود مسکن می تواند برای قشرهای مختلف جامعه تاثیرات متفاوتی در پی داشته باشد. به طور مثال در چنین وضعیتی شمار املاکی که به فروش گذاشته می شوند، افزایش می یابد. در نتیجه خریدار گزینه های بیشتری پیش روی خود دارد. شما به عنوان مشاور املاک و یا صاحب ملک نیز می توانید با رعایت یک سری نکات در زمان رکود مسکن به فعالیت بپردازید. به همین منظور باید به توصیه های زیر عمل کنید تا با وجود افزایش قیمت و آشفتگی بازار موفق به عقد قرارداد با مشتریان شوید.  

راهکار اول: در سایت های تبلیغاتی در زمینه املاک فعالیت کنید

یکی از مهم ترین راهکارها برای فعالیت در زمان رکود مسکن، استفاده از سایت های تبلیغاتی معتبر در زمینه املاک است. اگر می خواهید با مشتریان واقعی در تعامل باشید، باید در سایت های تبلیغاتی املاک و مستغلات فعالیت کنید. چرا که مشتری واقعی و مصرف کننده در چنین شرایطی به دنبال پیدا کردن آگهی خرید و فروش مسکن با کیفیت بالا و امکان دسترسی آسان و سریع به فروشنده هستند.

راهکار دوم: انگیزه خود را حفظ کنید

مشاورین املاکی که حین رکود مسکن عقب نشینی نمی کنند، موفقیت بیشتری را کسب خواهند کرد. همچنین چنانچه می خواهید در آمد خود را حفظ کنید، باید در چنین شرایطی بیش از پیش فعال باشید. بنابراین هرگز انگیزه خود را از دست ندهید. از آن جایی که مسکن یکی از نیازهای اساسی مردم می باشد، بازار آن همیشه داغ است. گاهی امکان کساد شدن بازار وجود دارد ولی همچنان مشتری خود را دارد. بنابراین با برنامه ریزی جلو بروید و هدف خود را تحقق ببخشید. 

راهکار سوم: اطمینان حاصل کنید که املاک شما در بهترین شرایط هستند

اگر نگران سرمایه خود هستید، باید هنگام رکود، املاک اجاره ای خود در بهترین شرایط حفظ کنید. برای ارتقاء امکانات، تعمیرات و اقدامات پیشگیرانه اقدام کنید. این مسئله به بهبود کیفیت املاک کمک شایانی می کند و باعث جلب توجه مستاجرین و مشتریان خواهد شد.

حفظ مستاجر برای فعالیت در زمان رکود مسکن مهم و ضروریست. اگر ملک شما در وضعیت ایده آلی باشد، بدون در نظر گرفتن وضعیت بازار املاک و مستغلات مورد توجه مشتریان خواهد بود. از آن جایی که مردم همواره در تلاش هستند که بودجه خود را با وضعیت بازار تطبیق دهند، شما هم باید برای بازسازی ضروری و ارتقا امکانات اقدام کنید. این راهکار برای فعالیت در زمان رکود مسکن به شما کمک شایانی خواهند نمود.

راهکار چهارم: از شر دارایی های با ریسک بالا خلاص شوید

یکی دیگر از روش های فعالیت در زمان رکود مسکن، خلاص شدن از شر دارایی های با ریسک بالا است. صاحبان املاک باید هنگام رکود مسکن، به فروش دارایی های پر ریسک بپردازند. اگر فکر می کنید که املاک شما در بلند مدت دوام بالایی ندارند و هزینه کافی برای بازسازی را ندارید، قبل از رکود آن را بفروشید. زمانی که قیمت مسکن بالاست، بهترین زمان برای فروش چنین املاکی می باشد.

راهکار پنجم: پول نقد خود را به املاک سودمند تبدیل کنید

برای اکثر مردم، رکود مسکن یک زمان تاریک است. چرا که احتمال از دست دادن شغل، تجارت و خانه بسیار بالاست. با اینحال با داشتن آمادگی میتوانید از عهده شرایط بحرانی رکود مسکن بر بیایید. سرمایه گذاران باهوش می دانند در شرایط رکود املاک و مستغلات، چگونه به خرید و فروش ملک بپردازند. بنابراین از فرصت پیش آمده نهایت استفاده را می کنند. در یک بازار نزولی معمولا املاک زیادی با قیمت تخفیف خورده وجود دارد. فروشندگان ملک در این شرایط معمولا در مضیقه مالی هستند و به دنبال فروش هر چه سریع تر می باشند. یکی از کارهایی که می توانید در شرایط رکود مسکن انجام دهید، داشتن منابع نقدی دیگر است. از صرف هزینه های غیر ضروری خودداری کنید و پول نقد خود را روی ملک مناسب و سودمند سرمایه گذاری کنید.

راهکار ششم: از تسهیلات بانکی استفاده کنید

سعی کنید با وام گرفتن برای خرید املاک و گسترش سرمایه خود اقدام کنید. بهتر است یک بانک اجتماعی یا اتحادیه اعتباری انتخاب کنید که سابقه کار با سرمایه گذاران املاک و مستغلات را داشته باشد. وام گرفتن از بانک هایی که قبلا با آنها در ارتباط بوده اید، ساده تر است. همچنین باید در صورت لزوم برای بهبود امتیاز اعتباری خود در بانک ها قدمی بردارید. از آن جایی که معمولا نرخ وام مسکن در دوره رکود پایین می باشد، شما باید در این زمان از هر چه که مانع تامین مالی مجدد وام مسکن در آینده می شود، استفاده کنید.

راهکار هفتم: جریان نقدینگی را انتخاب کنید

همانطور که می دانید جریان نقدینگی دریافت درآمدی مستدام حاصل از سرمایه گذاری شما می باشد. یکی دیگر از راهکارها برای فعالیت ها هنگام رکود مسکن این است که جریان نقدی در فعالیت های سرمایه گذاری خود را در نظر بگیرید. املاکی که داری جریان نقدینگی مثبت باشند، بهترین گزینه برای سرمایه گذاری در زمان رکود املاک به شمار می روند. چرا که بدون توجه به ارزش مسکن باعث سودآوری برای شما می شود. اما جریان نقدینگی منفی در طول دوره رکود باعث فشار مالی خواهد شد.

راهکار هشتم: در مورد اجاره های بلند مدت مذاکره کنید

در طول دوره رکود مسکن، مشاغل ضعیف تمایل به بهبود و پیشرفت دارند. یکی از راه های اطمینان از جریان نقدی مداوم، داشتن مستاجران به صورت بلند مدت می باشد. مستاجران با ثبات در طول دوره رکود که توانایی پرداخت اجاره داشته باشند را انتخاب کنید و برای تمدید قرارداد با آن ها مذاکره کنید. این راهکار برای فعالیت در زمان رکود مسکن به شما به عنوان یک صاحب ملک کمک می کند تا درامد ثابت خود را همچنان داشته باشید.

نتیجه گیری

با توجه به آنچه در این مقاله گفته شد، شرایط رکود مسکن میتواند برای شما به یک فرصت باشد تا یک محدودیت! چرا که می توان خریدار واقعی را در چنین وضعیتی پیدا کنید. شما با رعایت چندین راهکار برای فعالیت در زمان رکود مسکن می توانید این شرایط بحرانی را با موفقیت پشت سر بگذارید.