مهمترین نکات آموزش مشاور املاک

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

 

وقتی کسی می‌خواهد وارد شغل جدیدی شود، باید از پیش با چالش‌ها و فرصت‌های پیش رویی که دارد توجه کند. تا بداند که آیا این شغل با او، شخصیتش و اهدافش هم‌خوانی دارد یا خیر. 

با بالارفتن تب ساخت و ساز و افزایش سوددهی بازار مسکن، توجه بسیاری از افراد به این بازار جذب شده است. به تبع آن، شغل مشاور املاک که به طور مستقیم با این مسئله درگیر است، نیز در فهرست محبوب‌ترین مشاغل و پول‌سازترین آنها قرار گرفته است. 

از مزیت‌های شغل مشاور املاک این است که نیازی به سرمایه اولیه خاصی ندارد. در واقع بیشتر به توان علمی و مهارت‌های اجتماعی‌تان بستگی دارد. همچنین گذراندن دوره جامع آموزش املاک و دریافت مدرک فنی حرفه ای ضروری است. اگر بتوانید در این حرفه موفق شوید، در ما‌ه‌های اولیه به درآمدهای خوب خواهید رسید. 

در این مقاله یک پکیج کامل از آموزش املاک و آنچه به آن نیاز دارید را برایتان فراهم کرده‌ایم. پس تا انتها با ما همراه باشید. 

آموزش املاک

آموزش مشاور املاک شدن

 مشاوره املاک، شغلی فراتر از یک حرفه ساده است. در این مسیر، شما با چالش‌های متعددی روبرو خواهید شد. بنابراین نیاز دارید آگاهی خود را در زمینه‌های مختلف ارتقا داده و به یک فرد باهوش، خلاق و مسلط تبدیل شوید. در ادامه به نکات ضروری برای تبدیل شدن به یک مشاوره املاک اشاره شده است که حاصل دانش و تجربیات مشاوران املاک حرفه ای است.  پیشنهاد می‌کنیم تا اخر مطالب با ما همراه باشید.

1- اعتبار کسب کنید

اولین چیزی که در شغل مشاوره املاک باید داشته باشید، اعتبار است که باید آن را به دست بیاورید. اعتبار مشاور املاک سبب می‌شود تا مشتری‌ها به سمت شما بیایند. برای به دست آوردن اعتبار باید صادقانه با مشتری‌ها رفتار کرده و از دروغ گفتن و فریب دادن و بدقولی کردن خودداری کنید. 

2- مشورت از افراد با تجربه

شغل مشاور املاک چند سالی است که مباحث آموزشی و تئوری دارد. در گذشته این شغل بیشتر تجربی بوده و افراد با آزمون و خطا به موفقیت می‌رسیدند. اکنون می‌توانید از این دسته افراد که همه چیز را به صورت تجربی یاد گرفته‌اند، برای کارهای خود مشورت بگیرید و دانش آنها را به خود منتقل نمایید. تا زودتر به موفقیت برسید. 

3- اعتماد به نفس داشته باشید

داشتن اعتماد به نفس نیز برای شغل مشاور املاک کاملا ضروری است. باید بتوانید با مشتری ارتباط چشمی برقرار کرده و گفتگو کنید. اعتماد به نفس کمک می‌کند تا در این کار صلابت و جدیت داشته باشید و بتوانید کارتان را به پیش ببرید. 

4- استفاده از فضای مجازی

فضای مجازی فرصت خوبی در اختیار همه قرار داده تا بتوانند فعالیت‌های خود را تبلیغ کرده و مشتری جذب کنند. مشاور املاک نیز نیاز زیادی به این شبکه‌ها دارد. می‌توانید در آنها عضو شده و با تولید محتوا و تبلیغ کردن، کارتان را رونق بخشید. همچنین با راه اندازی سایت املاک می‌توانید طیف بیشتری از مخاطبان هدف را جذب کنید.

آموزش مشاور املاکی

5- توانایی قانع کردن مشتری

مشاور املاک موفق باید بتواند با شناخت تیپ‌های شخصیتی مشتری‌ها با آنها ارتباط برقرار کرده و قانعشان کنند. مشاوری که توانایی قانع کردن مشتری را نداشته باشد، فرصت‌های بی‌شماری را از دست خواهد داد و این یک فاجعه برای شغل مشاور املاک است. 

6- توجه به مسائل مالی

به مسائل مالی و هزینه‌های اساسی این حرفه توجه کنید. برای خودتان هدف‌گذاری کنید که چه میزان درآمد خالص مدنظرتان هست و سپس برنامه ریزی کنید که چند تا معامله فروش باید داشته باشید تا به این هدف برسید. 

7- نوشتن اهداف

حتما شنیدید که بنویسید تا اتفاق بیفتد. سعی کنید تمام اهداف خود را لیست کرده و با توجه به آنها برنامه ریزی کنید که به هدف برسید. 

8- اطلاعات مورد نیاز کارتان را بدست بیاورید

اطلاعات کلید تجارت است. سعی کنید روی این موضوع حسابی کاری کنید هر چیزی به رشد و موفقیت‌تان کمک می‌کند را جمع آوری کنید. تقاضاها، پیشنهادی جدید از طرف مراجعین، انتقال ارزش‌ها و داده‌ها و همگی را افزایش داده و به روز باشید. 

9- اجتماعی و فعال باشید

یک مشاور املاک موفق باید اجتماعی و مردمی باشد. میزان انرژی و انگیزه شما در فعالیت‌های اجتماعی، رابطه تنگاتنگی با میزان موفقیت و کسب درآمدتان دارد. به تلفن‌ها و پیام‌هایتان سریع و باحوصله جواب دهید. جلسات متعدد بگذارید. از جریان‌های روز آگاه باشید و با فعالیت در شبکه‌های اجتماعی، دانش‌تان را با دیگران به اشتراک بگذارید. سعی کنید با تولید محتوا و کمپین‌های تبلیغاتی مدام حضوری فعال در اجتماع داشته باشید. 

10- یادگیری مهارت‌های فروش

این روزها دیگر هر چیزی قلق خودش را دارد. شهر پر از بنگاه‌های معاملاتی است که پیشنهادهای شگفت انگیزی ارائه می‌کنند. پس سعی کنید مهارت‌ها و فوت و فن‌های فروش را یاد بگیرد تا بتوانید مشتریان را به سمت خودتان جذب کنید. برای اطلاعات بیشتر می‌توانید تکنیک های فروش تلفنی املاک را مطالعه نمایید.

اهمیت مهارت فروش در آموزش املاک

11- قدرت نه گفتن

در شغل مشاور املاک با آدم‌های مختلفی سروکار خواهید داشت که برخی از آنها ممکن است درخواست‌های غیرمنطقی داشته یا توقع داشته باشند که مدام پاسخ تلفنشان را بدهید. سعی کنید قدرت نه گفتن را برای مواجه با چنین افرادی یاد بگیرید. قرار نیست شما کاملا گوش به فرمان مشتری و خریداران باشید. 

12- سوال بپرسید

از سوال کردن نترسید. هر جا که احساس می‌کنید باید چیزی را بدانید، بپرسید. خواه از افراد باتجربه باشد خواه از یک مشتری. داشتن توانایی سوال پرسیدن یکی از مهارت‌های ارتباطی شماست که باید داشته باشید. یک مشاور املاک خوب باید بتواند افراد را مثل مهره‌های شطرنج در کنار هم بچیند تا در نهایت معامله به سرانجام برسد. 

13- داشتن قدرت بیان بالا در بازاریابی

از دیگر مواردی که باید حتما داشته باشید، قدرت فن بیان است. ویژگی که معمولا همه مشاوران املاک را به آن می‌شناسند. موفقیت شما بسته به توانایی صحبت کردن و خوب صحبت کردن و برقراری ارتباط با مشتری است.

14- توجه به مشکلات

به اشتباهات رایجی که در شغل املاک وجود دارد توجه کنید. این اشتباهات هرچند کوچک می‌تواند شما را از میدان به در کند. مواردی مانند تعیین میانگین نرخ اجرت کار در منطقه، توجه به نبود مشتری، واکنش‌های ضعیف نسبت به تقاضاها، عدم آگاهی از کارهای و حرف‌هایی که باید انجام دهید. هر کدام از این‌ها مهارت‌هایی لازم دارد که باید بلد باشید. 

15- ارائه راه حل های خلاقانه

سعی کنید برای فروش بهتر املاک، راه حل‌های خلاقانه ارائه دهید. طوری تبلیغات مربوط به خانه‌ها را انجام دهید که افراد راغب به خرید شوند. 

16- با انگیزه باشید

برای موفقیت در این شغل باید انگیزه زیادی داشته باشید. با انگیزه می‌توانید از پس همه مشکلات و چالش‌های این شغل بربیایید. 

17- سرسخت و پیگیر باشید

از خودتان سرسختی و پیگیری نشان دهید. به دنبال کارها در جاهای شلوغ و پیچیده بروید. اجازه ندهید زیاد بودن کارها و سختی راه‌ از هدف دورتان کند. گذشته از این هر کاری را در زمان مناسب خودش انجام دهید تا به موفقیت برسید. 

18- خانه‌ها و معماری‌ها را دوست بدارید

حتما شنیده‌اید که بازیگران یا نویسندگان، کارهایشان را مثل بچه‌هایش می‌دانند. در واقع این نشان از علاقه شدید آنها به موضوع کاری‌شان دارد. کار شما نیز عموما با ساختمان و معماری سروکار دارد. پس سعی کنید خانه‌ها و سبک‌های مختلف معماری را دوست بدارید تا توصیفات و تعاریف‌تات از آنها به دل مشتریان بنشیند. 

شناخت مشاور املاک از خانه و معماری

19- تک بعدی نباشید

یک مشاور املاک موفق در مغازه‌اش منتظر مشتری نمی‌نشیند که فروشنده‌ها به سراغش بروند. بلکه خود وارد کار ساخت و ساز شده و زمینه فعالیت‌هایش را توسعه می‌دهد تا موفقیت بیشتری کسب کند. 

20- به جزئیات توجه کنید

یکی دیگر از ویژگی‌های مشاور موفق، توجه به جزئیات در کار است. زمانی که می‌خواهید یک ملک یا ساختمان را به خریدار نشان دهید، مطمئنا سوالات زیادی از شما درباره ملک می‌پرسد. پس باید روی جزئیات آن مسلط باشید تا بتوانید پاسخ سوالاتشان را بدهید. 

21- توجه به بازار محلی مسکن

هر محله و منطقه‌ای از لحاظ قیمت، و میزان عرضه و تقاضا شرایط مختلفی دارد. در نتیجه یک مشاور املاک موفق باید احاطه کاملی روی این موارد داشته باشد تا بتواند خودش را از رقبایش متمایز کند. 

22- ایجاد شبکه‌های ارتباطی با دیگران

در شغل مشاور املاک، برقراری ارتباط با افراد و مشاغل مختلف نقش مهمی در میزان موفقیت فرد دارد. بنابراین سعی کنید یک شبکه ارتباطی با افراد مختلفی مثل مشاورین املاک، دلالان، خریداران، فروشندگان، پیمانکاران، کارشناسان و حتی سرایدارها و نگهبانان ساختمان داشته باشید. 

23- افزایش دانش فردی

همیشه به روز باشید. آخرین دانش‌های مرتبط با حرفه‌تان را یاد بگیرید. از موضوعات مربوط به املاک و مستغلات غافل نشوید و سعی کنید نکات حقوقی جدید را دنبال کنید. توسعه دانش فردی مثل نوری در تاریکی می‌تواند مسیر پیش رو را برایتان روشن کند. 

24- کار با خبرنگاران

نکته‌ای که نباید به هیچ عنوان آن را فراموش کنید، تبلیغات است. برای این کار می‌توانید از پتانسیل خبرنگاران استفاده کنید. آنها برای مقالات خود دنبال مشاورین املاک موفق می‌گردند. می‌توانید از طریق آنها کارتان را به معرفی کرده و خودتان را به عنوان مشاوری موفق نشان دهید. این کار را می‌توانید از طریق وبسایت‌ها و خبرگزاری‌ها پیگیری کنید. 

25- همکاری با دیگر مشاوران

هرچند رقابت زیاد در شغل مشاور املاک عاملی بازدارنده برای ارتباط با دیگر مشاوران است. اما سعی کنید رابطه دوستانه‌ای با سایر همکاران خود داشته و از دانش و تجارت آنها و مشتریانش استفاده کنید. حتی می‌توانید مشتریان بیشتری را با همدیگر تبادل کنید. گاهی نیز ممکن است مجبور به پرداخت کمیسیون شوید تا بتواند همکاری دیگران را جلب نمایید.

26- مستقل کار کنید

سعی کنید بعد از کسب تجربه و زمانی که آماده بودید، مستقل شوید. کسب و کار خودتان را راه اندازی کرده و این را به دیگران هم اطلاع دهید. احتمالا بسیاری از مشتریانتان خوشحال خواهند شد و راه ورود به سمت دنیای تجارت را برایتان خواهند گشود. 

مشاور املاک مستقل و حرفه ای

کارهایی که مشاور املاک می‌تواند انجام دهد

احتمالا می‌دانید که شغل مشاور املاک به خرید و فروش و اجاره خانه محدود نمی‌شود. این روزها مشاورین املاک می‌توانند خدمات متنوعی را به مشتریان ارائه دهند. در نتیجه اگر توانایی انجام همه این کارها را داشته باشید، درآمدتان نیز بیشتر خواهد بود. 

قیمت گذاری روی املاک

در حال حاضر افراد زیادی دنبال کارشناسان و متخصصانی می‌گردند که بتوانند کار قیمت گذاری املاک مسکونی را انجام دهند. مشاورین املاک می‌توانند این کار را انجام داده و این خدمات را برای مشتریان خود ارائه دهند. البته این کار نیاز به آموزش دارد و باید دوره‌های آموزشی آن را طی کنید. 

خرید و فروش سازه

منظور از سازه، ساختمان‌های نیمه کاره‌ای هستند که می‌توانید تعداد زیادی از آنها را در شهرها پیدا کنید. مشاوران املاک می‌توانند برای خرید و فروش این سازه‌ها نیز دست به کار شوند. برای فروش نیز باید در وهله اول، ارزش سازه را مشخص کنید. برای اینکار هم می‌توانید از مشاورین که با شاخصه‌های بازار مسکن آشنا هستند، استفاده کنید یا اینکه خودتان متخصص هستید و می‌توانید این کار را انجام دهید. 

از دیگر کارهایی که باید در هنگام خرید و فروش سازه انجام دهید و آنها را برای تایید قیمت نهایی بررسی کنید عبارتند از:

  • قیمت احتمالی در زمان فروش
  • نرخ بهره وام 
  • میزان عرضه و تقاضا

 

ترفندهای فروش سریع در آموزش شغل مشاور املاک

همه می‌خواهند ملکشان زود به فروش برسد. شما به عنوان یک مشاور املاک چطور می‌توانید خانه‌ها را به سرعت بفروشید. برای این کار می‌توانید از ترفندهای زیر استفاده کنید:

  • ملک را به همه خریدارانی که به شما مراجعه می‌کنند نشان دهید. سعی کنید معرفی کاملی از ملک و جزئیات آن داشته باشید. 
  • قیمت ملک را کمی پایین‌تر بیاورید تا مشتری‌ها جذب شوند. 
  • از شبکه‌های مجازی برای تبلیغ حداکثر ملک استفاده کنید. سعی کنید عکس‌هایی از ملک را نیز به اشتراک گذاشته و مزایا و معایب آن را صادقانه بیان کنید. 
 

فروش و آموزش مشاوره املاک

مشاورین املاک زن و آمار بالای موفقیت آنها

احتمالا افراد زیادی هستند که هنوز نمی‌دانند خانم‌ها هم می‌توانند وارد شغل مشاور املاک شوند. این شغل همیشه مردانه بوده و به خاطر شرایط خاصی که داشته، زنها هیچگاه به آن فکر نمی‌کرده‌اند. اما با بیرون آمدن این شغل از قالب سنتی آن و خدمات متنوعی که مشاور املاک ارائه می‌دهند، زنان بسیاری از این شغل استقبال کرده و کاملا هم موفق بوده‌اند. 

زن‌ها به طور ذاتی خصوصیاتی دارند که احتمالا باعث موفقیت بیشتر آنها در این حوزه می‌شود. این خصوصیات عبارتند از:

 صبور و با حوصله

نیازی به اثبات ندارد که زن‌ها در کار کردن صبورتر و با حوصله‌تر هستند. چیزی که برای شغل مشاور املاک بسیار لازم است. مشاور باید صبورانه با مشتری رفتار کرده و با حوصله تمام سوال‌هایش را پاسخ دهند. در عین حالی که مطالب را برای آنها کاملا قابل فهم کند. اما مردان معمولا کم حوصله‌تر هستند.

قدرت صحبت کردن

این هم از ویژگی‌های ذاتی زنان است که قدرت تکلم بالاتری نسبت به مردان داشته و بهتر می‌توانند تمامی جوانب و جزئیات کار را برای مشتریان شرح دهند. قدرت تکلم نیز از مواردی است که برای موفقیت در شغل مشاور املاک کاملا ضروری است. 

 صداقت داشتن

شاید در برخی موارد این ویژگی خانم‌ها سوتعبیر شود که صادقانه درباره همه چیز صحبت می‌کنند. اما صداقت در کار مشاوره املاک باعث موفقیت آنها و کسب سود بیشتر می‌شود. زیرا مشتری‌ها به کسانی اعتماد می‌کنند که رفتار صادقانه‌تری داشته باشند و تنها به فکر سود خود نیستند. 

آموزش مشاور املاک خانم

مراحل گرفتن مجوز کسب برای خانم‌ها

بافت جامعه ما هنوز سنتی است به همین جهت زن‌ها نمی‌توانند در همه مشاغل وارد شوند و برخی از شغل‌ها مخصوص آقایان است. مثل تعمیر خودرو، آهن پروفیل و غیره. شغل مشاوره املاک نیز تا سال‌ها در سیطره قدرت مردان بود و کلا هیچ زنی هم تمایلی به آن نداشت. اما حالا زن‌ها نیز می‌توانند مجوز فعالیت این شغل را دریافت کنند. 

آنها هم باید مثل متقاضیان مرد در دوره‌های آموزشی شرکت کرده و تمام مراحل آن را بگذرانند. سنشان بالای 18 سال باشد، حداقل مدرک دیپلم را دارا باشند. اما دو تفاوت عمده میان زنان و مردان متقاضی شغل مشاور املاک وجود دارد.

زنان باید یک آقا را به عنوان مباشر املاک خود معرفی کنند تا برخی کارها مثل نشان دادن خانه به مشتری را آنها انجام دهند. 

مجوزی که اولین بار برای متقاضیان زن صادر می‌شود، یک ساله است. در واقع یک پروانه موقت برایشان صادر می‌گردد. در صورتی که برای مردان پنج ساله می‌باشد. 

مدارکی که باید متقاضیان برای دریافت مجوز به اتحادیه صنف املاک ارائه دهند عبارتند از:

  • مبایعه نامه
  • کارت ملی
  • شناسنامه
  • ۱۲ قطعه عکس پرسونلی
  • مدرک تحصیلی
  • اجاره نامه ملک
  • تائیدیه کد پستی
  • پروانه کار
  • گذرنامه
  • سند ملکیت
  • به همراه مشخصات مباشر

 

مزایای دریافت جواز کسب املاک

قبل از هر چیز باید بدانید که دریافت جواز کسب املاک اجباری است. هیچ کس نمی‌تواند بدون مجوز اقدام به راه‌اندازی کسب و کاری کند و الا قانون به صورت جدی با او برخورد خواهد کرد. 

البته دریافت جواز کسب، مزایایی نیز برای افراد به همراه دارد که عبارتند از:

  • دریافت تسهیلات بانکی
  • دریافت بیمه‌های اجتماعی
  • واردات و صادرات کالا
  • دریافت پروانه ساخت
  • استفاده از خدمات شهرداری
 

آموزش کامل مشاور املاک

 قوانین مخصوص ساخت ملک در آموزش مشاور املاک حرفه ای 

قوانین زیادی هستند که در آموزش شغل مشاور املاک تاثیر گذارند. یکی از مهمترین آنها قوانین مربوط به ساخت ملک است. مشاور املاک معتمد زمانی که قصد فروش زمینی دارد باید نکاتی را درباره سازه ملک به خریدار ارائه کند که شامل موارد زیر می‌شود:

 پروانه ساخت

پروانه ساخت، همان مجوز و شناسنامه فنی است که شهرداری برای ساخت و ساز در ملک صادر کرده و به نام مالک و در اختیار اوست. برای هرگونه ساخت و سازی باید این مجوز را دریافت کرد. 

 کارشناسی

کارشناسی ملک یعنی داشتن تخصص و تجربه برای ارزیابی و تحقیق در زمینه خرید، فروش و اجاره ملک است. کارشناس ملک قادر است ارزش ملک‌ها را تخمین بزند، همچنین می‌توانند مشاور در خرید و فروش، اجاره ملک و نظارت بر امور ملکی و تمامی خدمات مرتبط با ملک خدمت رسانی کند. 

 قیمت گذاری ملک

یعنی سفارش‌های خرید و فروش ملک را چه کتبی و چه دست نویس، قیمت‌گذاری نماید. 

 دادن اطلاعات صحیح

مشاور املاک باید اطلاعات صحیح درباره ملک مثل محل قرار گیری آن، نحوه قرار گیری، اعتبار و ارزش سازه داشته باشد. و بتواند آنها را به مشتری منتقل کند. 

آموزش مشاورین املاک

خدماتی که باید به مشتری ارائه کنید

مشاور املاک خدمات متفاوتی را به مشتریان خود ارائه می‌کند که مهمترین آنها عبارتند از:

  • معرفی املاک با ارائه عکس‌های با کیفیت از همه زوایا
  • تنظیم انواع قرارداد
  • هماهنگی برای جلسات مذاکره و فروش
  • دریافت حق کمیسیون املاک
  • بررسی صحت مدارک و احراز هویت خریدار و فروشنده
 

آموزش املاک و مستغلات

فعالیت‌های متداول یک مشاور املاک

در بنگاه‌های مشاورین املاک، کارها و فعالیت‌های مختلفی انجام می‌شود که می‌توان آنها را در 4 دسته کلی جای داد:

 معاملات دو طرفه

معاملات مربوط به خرید و فروش یا رهن و اجاره را شامل می‌شود که عموما در بنگاه‌های معاملات ملکی تنظیم و منعقد می‌شوند. این قراردادها باید به تایید و امضای دو طرف برسد. 

 فروش املاک

فروش املاک همانطور که از اسمش پیداست، درمورد فروش ساختمان، زمین و سازه‌های مسکونی است که معمولا سود زیادی به همراه دارند. 

 خرید ملک 

در بحث خرید ملک گاهی مشاور می‌تواند خودش نیز اقدام به خرید و فروش آپارتمان‌ها و سازه‌ها (خرید و فروش آپارتمان در اصفهان) بپردازد. البته در کنار آن نیز می‌توانند به خریداران کمک کنند تا ملک مورد نظر خود را پیدا کنند. 

 نمایندگی معاملات

نمایندگان معاملات، نمایندگان مشتریان بوده که از جانب آنها معاملات مختلفی در زمینه خرید و فروش ملک و سازه‌ها انجام داده و به امضای طرفین می‌رسانند. 

البته مشاور املاک می‌تواند با توجه به توانایی‌های خود حیطه کاری‌اش را توسعه داده و تبدیل به یک مشاور موفق و ثروتمند شود. 

آموزش کار در مشاور املاک

مشخصات مورد نیاز برای دفتر مشاوره املاک

محلی که قرار است تبدیل به دفتر کارتان شود باید خصوصیاتی داشته باشد که برخی از آنها توسط آیین‌نامه‌های اصناف تعریف شده است. مشخصات یک دفتر جهت راه اندازی بنگاه املاک خوب عبارتند از:

  • سعی کنید دفترتان در منطقه‌ای باشد که اشباع نشده و املاکی دیگر در آنجا وجود نداشته باشد. 
  • به نحوه دکوراسیون و چیدمان دفترتان توجه کنید. 
  • سعی کنید نور کافی و طبیعی در دفترتان باشد. اگر مکان فاقد نور آفتاب است، از نورپردازی استفاده کنید. 
  • سعی کنید مساحت دفترتان بیش از 12 متر باشد تا بتوانید مکانی جداگانه برای جلسه با مشتری داشته باشید.   
 

بنگاه مشاوره املاک

شرایط دریافت مجوز مشاور املاک 

اگر قصد دارید مجوز مشاور املاک را دریافت کنید باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • متاهل باشید 
  • مدرک تحصیلی‌تان دیپلم یا بالاتر باشد
  • گذراندن دوره‌های آموزش حرفه‌ای مشاور املاک زیر نظر موسسات معتبر

 

نکات مهم قراردادها

حتما می‌دانید که در بنگاه املاک قراردادهای متفاوتی مثل قولنامه ، مبایعه نامه، تهاتر ملک، مشارکت در ساخت و ... تنظیم می‌شود. هر کدام از این قراردادها شرایط ویژه خودشان را دارند. اما در عین حال برخی شرایط عمومی نیز در قراردادها وجود دارد که باید به آنها توجه نمایید. مانند:

  • ذکر عنوان قرارداد
  • مدت زمان قرارداد برای اجاره نامه‌ها
  • موضوع قرارداد
  • مبلغ قرارداد
  • تعهدات قانونی طرفین
 

اموزش املاک حرفه ای

 دانش‌ های مورد نیاز آموزش املاک و مستغلات

امروزه موفقیت در شغل مشاور املاک، نیازمند دانش‌ها و مهارت‌های زیادی است که باید حتما داشته باشید. مهمترین این دانش‌ها به شرح زیر است:

دانش‌های مربوط به بازار املاک

احتمالا این را زیاد شنیده‌اید که مشاور املاک موفق باید به دانش بازار املاک مسلط باشد. اما این دانش‌ها چه هستند:

آگاهی از روند تغییرات بازار املاک: در کشور ما بازار املاک دستخوش تغییرات فراوانی است که مشاور املاک باید از آنها مطلع باشد. 

آشنایی با نحوه قیمت‌گذاری: یکی از کارهای مشاور املاک قیمت‌گذاری ملک است. او باید مکانیسم‌های قیمت‌گذاری را بلد باشد تا بتواند این کار را برای مشتریانش انجام دهد. 

 

دانش تبلیغات و بازاریابی

تبلیغات و بازاریابی املاک نیز از ارکان اساسی موفقیت در شغل مشاور املاک است. زمانی که مشتری‌ها ندانند شما وجود دارید و ملک‌هایتان به چه شکل است، کسی به بنگاه شما مراجعه نخواهد کرد. دانش بازاریابی که باید داشته باشید عبارتند از:

ارائه اطلاعات جذاب و خلاقانه درباره املاک: اطلاعات مربوط به املاک را باید به صورت کامل و در عین حال جذاب و خلاقانه به مشتری بدهید. 

استفاده از ابزارهای تبلیغاتی: باید تمامی ابزارهای تبلیغاتی را شناخته و بر اساس آنها برنامه ریزی کنید. مثل شبکه‌های اجتماعی، رسانه‌ها و غیره. 

 

توانایی تجزیه و تحلیل

مشاور املاک موفق باید بتواند در دو زمینه مهم تحقیق کرده و اطلاعات به دست آمده را تجزیه و تحلیل نماید:

  • تحلیل بازار املاک و شناسایی فرصت‌ها 
  • به دست آوردن اطلاعات و آمارهای بازار املاک
 

این اطلاعات و آمار کمک می‌کند تا تصمیمات شما قابل اعتمادتر باشند. 

 

داشتن دانش حقوقی

از نیازمندی‌های شغل مشاور املاک این است که دانش حقوقی کاملی در زمینه املاک، قوانین خرید و فروش ملک ، تعهدات و اختیارات حقوقی، انواع قراردادها، آشنایی قوانین بازار املاک و غیره داشته باشد. 

 

توانایی استفاده از فناروی روز

امروزه اکثر مشاغل ارتباط تنگاتنگی با فناوری‌های روز دارند، مشاور املاک نیز باید بتواند از این ابزارها برای مدیریت اطلاعات، جلب مشتری و تبلیغات استفاده کند. 

آموزش حرفه ای مشاور املاک

 مهارت‌های مورد نیاز برای آموزش مشاورین املاک

مهارت‌های زیادی هستند که یک مشاور املاک موفق باید داشته باشد. این مهارت‌ها در زمینه‌های مختلف به کمک او می‌آیند. مهارت‌های مورد نیاز مشاورین املاک عبارتند از:

مهارت‌های ارتباطی

مهمترین مهارت برای یک مشاور املاک، داشتن توانایی برقراری ارتباط با مشتریان است. او باید بتواند مشتری را جلب کرده و گفتگوهای موثری در این‌باره با آنها داشته باشد. بنابراین مهارت ارتباطی مشاوران املاک نقش مهمی در روند کار آن‌ها دارد.

مهارت مذاکره

اهمیت فن بیان در مشاور املاک، به گونه‌ای است که با داشتن یک مذاکره موثر و ثمربخش می‌تواند مشتریان را متقاعد کند و در نتیجه معاملاک ملکی موفقی را داشته باشد و بتواند به درآمد بیشتر برسد.

مهارت حل مسئله

مسلما مشکلات و چالش‌های زیادی پیش روی شغل مشاور املاک وجود دارد. مسائلی که گاهی ممکن است شما را از ادامه کار دلسرد کند. اما اگر مهارت حل مسئله را داشته باشید، می‌توانید منطقی با این مشکلات مواجه شوید. 

مهارت مدیریت زمان

مدیریت زمان و برنامه ریزی روزانه و ماهانه و سالیانه نکته مهمی است که نباید از آن غافل شد. در نتیجه باید مهارت مدیریت زمان داشته باشید. 

مهارت سازماندهی

اگر به عنوان مدیر یک مشاور املاک، کار می‌کنید یا تعدادی از مشاورین زیر دستتان کار می‌کنند، پس باید مهارت سازماندهی کردن نیز داشته باشید تا افراد و فعالیت‌هایشان را نظم ببخشید. 

مهارت فروش

مهمترین مهارت را می‌توان، توانایی فروش املاک دانست. به فرض اینکه شما فایل‌های زیادی داشته باشید، وقتی مهارت فروش نداشته باشید، گویی هیچ کاری انجام نداده اید. 

مشاور املاک آموزش

حرف آخر

شغل مشاور املاک، مثل سرزمینی با هزار پیچ و خم است که هر روز شگفتی‌های و نکات جدیدی برایتان دارد. ویژگی بازار املاک و مستغلات در ایران باعث می‌شود که شما هر روز بر دانش و مهارت‌هایتان بیفزایید و اجازه ندهید چیزی سر راهتان قرار گیرد. 

اگر مایل هستید تا به صورت حرفه‌ای این کار را شروع کنید و نمی‌دانید در اولین قدم چه کاری باید انجام دهید، بهتر است در دوره‌های آموزش مشاور املاک شرکت کنید. این دوره‌ها شما را در زمینه دانش حقوقی، مهارت‌های مورد نیاز و بسیاری از موارد مورد نیاز دیگر کاملا آماده می‌کنند.